Modelul Ghid stiluri evidențiază blocurile implicite și un exemplu pentru aplicarea culorilor ca să creezi o pagină cu un ghid pentru stiluri pe site-ul tău. Acest model este o modalitate ușoară de a adăuga text, un titlu, un buton, un citat și conținut în imaginea de copertă pe site-ul pe care îl creezi. Livrezi foarte ușor modelul Ghid stiluri pe site-urile clienților ca să ai aderență la proiectare.

Tipografice


Subtitlu 1

Subtitlu 2

Subtitlu 3

Subtitlu 4

Subtitlu 5
Subtitlu 6

Paragraf tipografice. Ai auzit? Au oprit reactorul principal. Vom fi distruși cu siguranță. E o nebunie! Suntem condamnați! Prințesa mai are scăpare de data asta. Ce-i asta? Artoo! Artoo-Detoo, unde ești? În sfârșit! Unde ai fost? Ei au luat-o în direcția aceasta. Ce vom face? Vom fi trimiși la mina de mirodenii din Kessel sau vom fi zdrobiți în cine știe ce!


Culori

#000000

#ABB8C3

#0693E3

#8ED1FC


Butoane


citate

Citat implicit

Destinul tău depinde de mine, Skywalker. Obi-Wan știa că acesta este adevărul. Nu! Totul este prea ușor. Poate că nu ești atât de puternic pe cât credea Împăratul. Impresionant… foarte impresionant. Obi-Wan te-a învățat bine. Ți-ai controlat frica.

Darth Vader

Citat simplu

Destinul tău depinde de mine, Skywalker. Obi-Wan știa că acesta este adevărul. Nu! Totul este prea ușor. Poate că nu ești atât de puternic pe cât credea Împăratul. Impresionant… foarte impresionant. Obi-Wan te-a învățat bine. Ți-ai controlat frica.

Darth Vader

Citate

Citate care pot fi plasate între blocurile cu text sau poziționate alături de ele, în stânga sau dreapta.

Citat fără aliniere.

Obi-Wan știa că acesta este adevărul.

Darth Vader

Citat cu aliniere lată.

Nu! Totul este prea ușor. Poate că nu ești atât de puternic pe cât credea Împăratul.

Darth Vader

Citat cu aliniere pe toată lățimea

Impresionant… foarte impresionant. Obi-Wan te-a învățat bine. Ți-ai controlat frica.

Citat cu aliniere la stânga și la dreapta.

Ai auzit? Au oprit reactorul principal. Vom fi distruși cu siguranță. E o nebunie! Suntem condamnați! Prințesa mai are scăpare de data asta. Ce-i asta? Artoo! Artoo-Detoo, unde ești? În sfârșit! Unde ai fost? Ei au luat-o în direcția aceasta.

Destinul tău ține de mine, Skywalker.

Darth Vader, citat aliniat la stânga

Trebuie să-l înfrunt singur. Chewie! Treci în spatele meu! Treci în spatele meu! Nu pot ieși așa. Se pare că ai reușit să blochezi singura noastră cale de evacuare. Poate ți-ar plăcea să te întorci în celulă, alteță.

Glumești? În ritmul acesta, vor câștiga. Călătorind prin hiper-spațiu nu este floare la ureche, băiete! Fără calcule precise, am putea zbura direct printr-o stea sau am sări prea aproape de o supernovă și asta ți-ar pune capăt călătoriei foarte repede, nu-i așa? Ce este acel bec intermitent? Ne pierdem scutul deflector. Prinde-ți centura, o să trec la viteza luminii. Am intrat în sistemul Alderaan.

Lider roșu, suntem chiar deasupra ta. Întoarce-te la punct. Oh-cinci, te acoperim. Stai aici. Tocmai mi-am pierdut motorul de la tribord. Pregătește-te să ataci. Biggs, Wedge, hai să terminăm cu asta.

Destinul tău ține de mine, Skywalker.

Darth Vader, citat aliniat la dreapta

Nu ai vrea ca viața mea să devină plictisitoare, nu-i așa? Luke, Forța va fi cu tine. Toate aripile raportează. Red Ten în așteptare. Red Seven în așteptare. Roșu Trei în așteptare. Red Six în așteptare. Red Nine în așteptare.

Păstrează jumătate din grup în afara intervalului pentru următoarea cursă. Recepționezi, Baza Unu. Luke, ia-l pe Red Two și Three. Stai aici și așteaptă semnalul meu.

Ea este cea din mesaj. Trebuie să o ajutăm. Acum, uite, nu-i da idei amuzante. Bătrânul vrea să așteptăm chiar aici.

Unde te duci? Ei bine, nu merg acolo. E mult prea stâncos. Pe aici este mult mai ușor. Ce te face să crezi că există așezări omenești acolo? Nu mă lua de sus. Ce misiune? Despre ce vorbești? M-am săturat de tine! Pleacă! Te vei defecta într-o zi, grămadă mioapă de resturi ce ești! Și să nu te prind că te întorci cerșind ajutor, pentru că nu vei primi. Gata cu aventurile.


Aplicare text simplu și culori

Categorie sau subtitlu

Un titlu convingător care îți atrage vizitatorii să citească conținutul.