Profil anësor i një gruaje, me golf ngjyrë ide dhe çantë të bardhë. Sheh përpjetë me sytë e vet mbyllur.

“Pjesëmarrja më bën të ndihem se jam e dobishme për planetin”.

— Anna Wong, Dilni vullnetar