Ju paraqesim

Shtypje Ukiyo-e

Shtypur në Tokio, Japoni dhe në letër pambuku
100% organik.
E passhme për një kohë të kufizuar.

Shtypje japoneze me blloqe druri formash nga Taguchi Tomoki
Shtypje japoneze me blloqe druri formash nga Taguchi Tomoki