WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » my sites

Tag: my sites Add New »

Topic Posts Last Poster Freshness
[Plugin: Network Latest Posts] Limit to Latest Network Posts from Subscribed Sites (My Sites) 2 johnzenausa 4 months
[resolved] List of sites not appearing under "My Sites" 2 pbseo 5 months
[resolved] no my sites in wp toolbar after mutlisite conversion 2 JessyLynn 7 months
Multisite not listing all sites in network 22 Ipstenu (Mika Epstein) 9 months
List of sites from admin bar in multisite won't scroll 2 Ipstenu (Mika Epstein) 9 months
Admin Bar My Sites have wrong link 4 ssgupta 10 months
[resolved] "Step 4: Enabling the Network" Failed!!! 2 mablux 11 months
Mouse over My Sites 2 Kimber254 11 months
[closed] Admin bar 'My Sites' path is wrong 17 esmi 11 months
[closed] My Sites list to long for screen 2 WPyogi 11 months
[resolved] Admin bar -> my sites -> (no new sites) 2 wieserdk 1 year
Blog disappears from "My Sites" in admin dropdown 1 thelaw 1 year
[resolved] My Sites header is listing all sites as one 3 demortes 1 year
[resolved] WPMU Site Lists Show Repeated List Of Current Site Name 3 conservativereader 1 year
Multisite - 0 sites, 0 users 2 Ipstenu (Mika Epstein) 1 year
Is it possible to hide "My Sites" from site users in Multisite? 4 David Sader 1 year
[resolved] Automatically Be Added as SuperAdmin to User Created Multisites 4 David Sader 1 year
[resolved] "My Sites" no longer lists all my sites 15 ancawonka 1 year
[resolved] Trying not to re-install...Making "Sites" works, but "Visit" does not... 5 3bx 1 year
WPMS - How to My-Sites alphabetically 3 darensanborn 2 years
[resolved] "My Sites" menu not working 8 IowanX 2 years
[resolved] "My Sites" gone after doing clean upload of WordPress files 17 Jordan 2 years
[resolved] Upgraded from MU to WordPress 3, now can't add new sites? 4 eatanicecream 2 years
[resolved] My mu site shows no add website icon? 3 windlee 3 years
Where do I find "my sites" 2 govpatel 3 years
Can not see Create a New Site link - on the My Sites page - Multisite User 9 jamesmason 3 years
Dashboard Link Going to Website 2 Andrea Rennick 3 years
Wrong links on My Sites (MS mode) 4 Andrea Rennick 4 years

Add New Topic

You must log in to post.