WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Plugin Reviews

Tussendoor Shopp 1.2.* NL / Dutch plugin

Deze plugin biedt u de vertaling voor de Shopp 1.2.* plugin naar het Nederlands

1 review
Average Rating
3 stars
3.5 out of 5 stars
3 stars
Zeer slechte vertaling verbeterd
By , for WP 3.6.1

Omdat ik de Shopp-plugin steeds vaker installeer voor websites van mijn klanten had ik behoefte aan een goede Nederlandse vertaling. Bestaande Nederlandse vertalingen waren incompleet en vaak ook gewoon heel slecht. Ik heb gekeken naar de vertaling die in de plugin Tussendoor Shopp 1.2.* NL / Dutch plugin wordt gebruikt, omdat die redelijk actueel is. Helaas was de kwaliteit van deze vertaling behoorlijk slecht. Ik schat dat zo’n 50-60% van de vertaalstrings niet goed was.

Op basis van deze vertaling heb ik het .po-bestand bijgewerkt naar de nieuwste Shopp-versie (1.2.9) en vervolgens handmatig alle ruim 1800 strings nagelopen en waar nodig verbeterd. Het resultaat is een 100% correcte vertaling van Shopp 1.2.9. Een blogpost met een beschrijving van mijn aanpak en gratis download staat hier: http://wpwebbouw.nl/wordpress-webbouw/nieuwe-nederlandse-vertaling-shopp-1-2-9/

Aan de ontwikkelaars van deze plugin: voel je vrij mijn vertaling in jullie plugin te gebruiken. Een bronvermelding zou aardig zijn.

Erik de Vries - wpwebbouw.nl

You must log in to submit a review. You can also log in or register using the form near the top of this page.