WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress › Support » Plugin Contributor

Plugin Contributor

Topic Posts Last Poster Freshness
[Plugin: BuddyForms Attach Posts to Groups Extension] Makes my BuddyPress installation perfect 1 ewx 2 months
[Plugin: BuddyForms Members] After activating the plugin you have to pay 5 daveshine (David Decker) 2 months
[resolved] [Plugin: BuddyForms Members] Is there groups plugin possible? 3 Svenl77 2 months
[Plugin: BuddyForms Members] Great Free Extension 1 konradS 2 months
[Plugin: BuddyForms Members] Great AddOn! 2 Svenl77 2 months
[resolved] [Plugin: BuddyForms Members] With Gravity Forms 4 solhuebner 2 months
[resolved] [Plugin: Default Blog] please help me make this work 3 TeaMike 7 months
[Plugin: Default Blog] problem in work for Plugin 3 mshastchi 10 months
[Plugin: Default Blog] New Version 1.0 alpha 8 saharusa 11 months
[Plugin: Default Blog] has_cap error fix 2 lia2yuliana 1 year
[Plugin: Default Blog] Suggestion: Multiple default blogs 1 ailaG 1 year
[Plugin: Default Blog] not working 1 spbx 1 year
[Plugin: Default Blog] How can get the default menu items 1 mick_006 1 year
[Plugin: Default Blog] Sidebar Widgets Bug 1 Denis Lam 1 year
[Plugin: Default Blog] Duplicated Pages Do Not Retain Same Template Settings 1 Denis Lam 1 year
[Plugin: Default Blog] Change Post Author 2 Denis Lam 1 year
[Plugin: Default Blog] Some files are missing in the plugin archive 2 mahype 1 year
[Plugin: Default Blog] Empty default blog page (in admin tools) 6 mahype 1 year
[Plugin: Default Blog] Errors on activating 5 mahype 1 year
Default Blog Broken 2 webhank 1 year
[Plugin: Default Blog] Default blog just shows a blank page on configuration 2 webhank 1 year
[Plugin: Default Blog] Default settings are not applied on new blog 1 eMatt 2 years
[Plugin: Default Blog] No network admin menu item 3 mortydot 2 years
[Plugin: Default Blog] Fix for user created blog 4 binod007shuklabond 2 years
[Plugin: Default Blog] destroy my theme 1 hanimausi 3 years
[Plugin: Default Blog] Bug? 1 hanimausi 3 years
[Plugin: Default Blog] WP3.1 compatible? 4 Marjolijn Harvey 3 years
[Plugin: Default Blog] Bug: Plugin Settings don't appear in the Network Admin 4 Marjolijn Harvey 3 years
[resolved] [Plugin: Default Blog] broken path to css file 1 arstropica 3 years

WordPress › Support » Plugin Contributor