WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Zindi Theme - Navigation Links (7 posts)

  1. xocupcakes
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am using the Zindi theme on my site. I wanted to change 'Older Entries' into page numbers so I downloaded wp-navi. Now the links on the bottom of the page do not show both backgrounds that were incorporated in the Zindi theme. That part of the CSS code looks like this:

    #navigation span { color:#aaa;}
    #navigation a{background:#8ED9EA url(images/pagination-left.gif) left center no-repeat; color: #fff; padding: 5px 6px 5px 6px; line-height:22px; text-decoration:none; margin: 6px;}
    #navigation  a strong{background:url(images/pagination-right.gif) right center no-repeat; padding: 5px 7px 5px 0px;text-decoration:none; margin: 6px;}
    #navigation a:hover{background: #B7ECDF  url(images/pagination-hover-left.gif) left center no-repeat; text-decoration:none; margin: 6px;}
    #navigation a:hover strong{background: url(images/pagination-hover-right.gif) right center no-repeat;text-decoration:none; margin: 6px;}

    I am not using wp-navi's CSS. The pagination-right and pagination-hover-right are the backgrounds that won't work.

    My site-in-progress is http://enamored.your-memory.net if anyone would like to see what I'm talking about. Thanks!

  2. mr49online
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi xocupcakes,

    I inspect navigation elements via firebug, and come to know, these two images are not being loaded in your above mentioned style.

    #navigation  a strong{background:url(images/pagination-right.gif) right center no-repeat; padding: 5px 7px 5px 0px;text-decoration:none; margin: 6px;}
    #navigation a:hover strong{background: url(images/pagination-hover-right.gif) right center no-repeat;text-decoration:none; margin: 6px;}

    So, checkout their respective path / file names first.
    Hope, your issue will be resolved.

  3. xocupcakes
    Member
    Posted 2 years ago #

    As you suggested I checked the paths and you are right - those images are not loading. However, I can't seem to figure out why! I uploaded a screenshot of my File Manager in my cPanel located at this link: http://tinypic.com/r/2vuzjv8/5 and, as you can see, the images are there and their perms are the same as everything else in that folder.

    Any idea what I may have done to these two files? :)

  4. mr49online
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes, these image are there....
    Try to give absolute path. if it not works, then please upload once again these images.

  5. xocupcakes
    Member
    Posted 2 years ago #

    I can access them now, but they still aren't showing up on my index page. The images are working, however, on the search results page (a page that does not have wp-navi on it). Is it possible that the navigation links on the index page are what's preventing the images from showing?

  6. mr49online
    Member
    Posted 2 years ago #

    hi, xocupcakes!
    You are saying, you can access these images but, I just inspected your site again via firebug and still these images are not being loaded. :(.
    Please, checkout screenshot here

  7. xocupcakes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, on the index page the images are not loading (that's the page I have wp-navi on). BUT, the image is loading on every other page, see a screenshot here. That is why I am wondering if the image not loading on the index pages have to do with wp-navi.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.