WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery
zero files uploaded, but all except for the last file is uploaded (7 posts)

  1. onerock
    Member
    Posted 10 months ago #

    I have found several zero files uploaded support tickets raised. My issue seems to be a bit different in that the files are actually uploaded, except the last file in the list, even though the popup message states otherwise.

    I have attempted various things from various tickets referencing zero files uploaded.

    Is anyone else experiencing this issue ? Has it been rectified and I haven't found the solution?

    Thanks in advance for any assistance can be given.

    http://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery/

  2. jamminjames
    Member
    Posted 10 months ago #

    I'm having the same issue with it saying no files uploaded, and showing an orange exclamation mark symbol next to each file, that when you hover over it, says "http error". However, mine is different in that all the files are uploaded, as opposed to your issue with the last one not getting uploaded.

  3. afsnijders
    Member
    Posted 10 months ago #

    I had a similar problem. With me it was down to file size. Anything larger than 6.2 Mb won't upload. It gets worse when I have other plugins active on my site (with all original plugins running I could only upload images up to 3 Mb).
    I work around it now by uploading through FTP and letting nextgen find the images in the folder.

    Not ideal, but it works...

  4. onerock
    Member
    Posted 10 months ago #

    Thanks for the feed back. It seems the new update hasn't resolved the issue either. @afsnijders - I will give that a try.

  5. onerock
    Member
    Posted 10 months ago #

    @afsnijders - That doesn't seem to work for me. I uploaded the images to the correct gallery folder and then clicked the "scan folder for new images." Is that how you are doing it?

    I just noticed something else. Sometimes all the files upload and sometime not. I was starting to think upload 3 or less images, all are uploaded; upload 4 or more images, all but the last image is uploaded. However, I just had it happen on 2 images.

    I neglected to mention that all the images that I work with are ~200K or smaller.

  6. afsnijders
    Member
    Posted 10 months ago #

    @onerock: yup, that's what works for me.

  7. onerock
    Member
    Posted 9 months ago #

    I found that my issue was a plugin conflict. The plugin causing the issue was Google AdSense and Google Analytics Remover. I remove it and everything started working straight away. I am not sure why I still had this plugin still installed. :)

    Hope this helps someone else.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic