WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

ZenphotoPress
ZenphotoPress its not working (13 posts)

  1. paburmester
    Member
    Posted 2 years ago #

    Recently I change my site to a new server, I already reinstalled all my plugins and all my site is working fine but only this plugin is not showing any thumbnails. I already check all my config but it look good, can somebody help me? I dont know a clue whats happening :(
    For any help, thanks!
    Regards

    http://wordpress.org/extend/plugins/zenphotopress/

  2. Simbul
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Have a look at this post and see if it's the same issue: http://wordpress.org/support/topic/make-zenphotopress-work-with-zenphoto-beta-142

  3. Rebel21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I have another issue with the last versions
    The zenphotopress icon is no more displayed in the add/modify article wordpress toolbar
    Wp 3.3.1
    Zp 1.4.2
    Zpp 1.7.5.1

  4. Simbul
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This is sometimes due to the browser cache. Have you tried cleaning it?

  5. Rebel21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried empty browser cache, disable all other wp plugins.
    No zenphotopress icon :(

  6. Simbul
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    That's weird. I tested the plugin with the same version of WordPress you're using and it's working fine.
    Which browser are you using? Have you tried with a different one?

  7. Rebel21
    Member
    Posted 2 years ago #

    Tested on OSX 10.7.3 with the latest Safari and Firefox 9
    on 2 webserver (local test and online)

  8. Simbul
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I just noticed I can't see the button either in the HTML editor. I can see it just fine in the Visual editor though (with Safari on Lion).
    Which one of the two editors are you using?

  9. Rebel21
    Member
    Posted 2 years ago #

    I was using HTML editor. It's fine with visual editor.
    Sorry :(

    And the plug-in work fine !

  10. Simbul
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    No worries.
    It's supposed to work with both editors, so thanks for pointing it out ;)

  11. Anti-m
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ah, yes -- this problem has been bugging me for a little while now, particularly since the visual editor isn't available on my mobile device. Thanks so much for looking into it! Any idea of an eta on when you might be able to get this patched up? (Sorry -- I'm just an eager beaver! :))

    Thanks again!

    --Em

  12. Simbul
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Unfortunately I can't set a release date: I'm working on ZenphotoPress in my spare time, which is rather sparse these days.

    Hopefully something will pop up sooner or later, but don't hold your breath ;)

  13. Anti-m
    Member
    Posted 2 years ago #

    Ha ha ha! I know how it goes. No worries. Thanks for all your work on this!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic