WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Twenty Thirteen
Youtube Videos aren't showing when I view blog post on mobile phone (8 posts)

  1. ds1970
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi, I recently started using the Twenty Thirteen theme and when I use Youtube's embed code for videos, the videos show fine when I look at the site from my desktop. The problem is when I view the blog from my mobile phone; there's a blank space where the videos should be.

    I couldn't find this topic on this forum, so I'm not sure if this is a known issue. Am I not supposed to be using Youtube's embed code when I want to add a video to my post? Is there something I'm doing wrong?

    thanks

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    I suspect the issue has more to do with your smartphone & its ability to show these videos than WordPress. Have you reviewed Embed for a better way of embedding videos?

  3. ds1970
    Member
    Posted 11 months ago #

    I'm able to view other youtube video on my iphone (on other sites) and if the videos aren't available to be viewed on my phone, then at least, there will be a youtube square in the video location. I'm not even showing a video square on my blog when I view it on my phone.

    I'm not sure what you mean by "Have you reviewed Embed for a better way of embedding videos". Is there another way to embed youtube videos on a website?

    thanks for responding.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    Please see the page at the link posted above.

  5. ds1970
    Member
    Posted 11 months ago #

    I clicked that "embed" link you posted when I first saw it, but there's nothing on that page. Here's what I see when I click that link: http://oi42.tinypic.com/fc3e4k.jpg

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    Sorry - typo. Try Embeds.

  7. ds1970
    Member
    Posted 11 months ago #

    Okay, thanks. I'll check it out.

  8. ds1970
    Member
    Posted 11 months ago #

    That worked! All I needed to do was enter the video URL into the post and the video shows up fine on my blog post.
    Thanks for your help.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic