WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Featured Video Plus
YouTube Video wont play back (11 posts)

  1. neelam_khan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I have integrated your plugin into my site but when I click on the featured video it wont play back.

    I have checked the URL and it is correct so I'm not sure why it wont play back.

    please help!

    http://wordpress.org/extend/plugins/featured-video-plus/

  2. Alexander Hoereth
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Need some more details. Your blogs URL, the video URL you are testing and the theme you are using would be good.

    Alex

  3. neelam_khan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Blog url is: http://v2.whiteroommedia.co.uk/blog/

    Video url is: http://www.youtube.com/watch?v=l-XMUIxEALI

    I created the theme myself for the blog page.

    Thanks

  4. Alexander Hoereth
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I see.. The AJAX request does not return the embed code correctly.

    Did you try the default "Replace featured image automatically if possible" option? I can't reproduce this problem, but you are the second one reporting it.. I am currently working on 1.8, it might fix it. You can get the branch on GitHub.

  5. neelam_khan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks,

    I tried replacing the featured image automatically but that didnt work.

    How would I go about using version 1.8? What do I need to do?

  6. Alexander Hoereth
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Version 1.8 is live on the WordPress.org Repository. Just update the plugin on your site.

  7. neelam_khan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Just updated to 1.8 but unfortunately it didnt work, video is still not playing back.

    Thanks for all your help though.

  8. Alexander Hoereth
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Did you try a different video URL? Try any video from vimeo, just to make sure it is saved correctly into the database.

  9. neelam_khan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ive tried it with a vimeo video aswell but no luck :( it just wont play back.

  10. TJR3217
    Member
    Posted 11 months ago #

    Not working. I have tried everything. It plays in admin, but only see a static image of video on the featured image. disappointing.

  11. neelam_khan
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,

    Is there a solution for this problem? I was hoping that it would work with version 1.8 but it isnt.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags