WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Yet Another Related Posts Plugin (YARPP)
[resolved] YARPP does not show any related posts while localhost (exact same setup) does. (10 posts)

  1. mschimm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi everyone, i am facing a problem which im not aware of to solve.

    Following:
    PHP 5.3.19
    Wordpress (latest)
    YARPP (latest, no beta version)

    I developed a theme which has the function of the module in it, hardcoded (with <?php related_posts(); ?>.

    The problem is: at localhost it works fine, at the domain it does not.

    Does someone knows what the problem could be? I've tried to deactivate some modules, but this hasn't helped me yet.

    http://wordpress.org/extend/plugins/yet-another-related-posts-plugin/

  2. infoxicated
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm experiencing the same problem - YARPP is set up and works fine on local development server, but when we migrate to stage all the settings are lost and we need to manually set the plugin up again.

  3. mschimm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Does it work after this step for you? I've reinstalled it already, but no changes, still "No related posts" shown.

  4. infoxicated
    Member
    Posted 1 year ago #

    No, it doesn't seem to make a difference.

    For now we've made a note on our Trello board that the YARPP plugin needs to be manually configured on each environment. It's not ideal, but we can live with it until we get a better understanding of what's causing it.

  5. mschimm
    Member
    Posted 1 year ago #

    Can you explain what you've done to get it temporary working?

  6. infoxicated
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry I missed this - the problem is we haven't got it working, we just have to manually go into the settings for YARPP each time we deploy the content to our stage server.

    It's inconvenient, but for now we'll have to do that to ensure the settings are correct.

  7. mitcho (Michael Yoshitaka Erlewine)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are all of your server settings the same? In particular, are there yarpp_* tables on the live server? Is the wp_posts table on both servers using the MyISAM storage engine?

  8. infoxicated
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi mitcho - thanks for getting back on this, sorry I haven't seen your post until now.

    The stage server is updated with a dump from the local database, so all the tables are replicated from a phpMyAdmin db dump with MyISAM and utf8_general_ci collation.

    It's a strange one - all of the other plugins retain their settings.

  9. smpandi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi...

    Am also meet the same problem. The related post is showing fine in localhost but not in the server. I have checked the settings, both are equal. And also i have checked the tables wp_yarpp_keyword_cache wp_yarpp_related_cache tables. Both tables in MyISAM and utf8_general_ci collation. I have manually try show by use "related_posts()" in post-single.php. But its didnt work. Here us my code.

    <?php related_posts(array(),false); ?>

  10. carlosvivas
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problem here. No way of getting the YARPP plugin to work on the server while it works perfecty on local...
    There should be an option to rebuild the related posts of all your posts.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.