WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

XMLRPC software : problem with embed code. (12 posts)

  1. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello,

    I use Ecto or MarsEdit on Mac.

    I don't know if it's since WordPress 2.6, but now when I put the embed code (from youtube for example) in HTML editor and I publish it, the embed code just disappear ! :geek:
    So on the website the video doesn't appear, and when I edit the post with ecto, the embed code is gone.

    Have you same problems ?

  2. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    Ok i found the problem but not the solution...

    If I post as Administrator or Author, the embed code works. But if i'm as Editor (or less level), it doesn't work.

    ???

  3. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    alo ?

  4. hotkee
    Member
    Posted 6 years ago #

    LITTLE Green men on mars editing your posts.

    Have you tried turning off the visual editor for the user posting.

  5. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    Where ? In WordPress or in Ecto ?

    I use ecto, I write directly in HTML code and publish it.

  6. hotkee
    Member
    Posted 6 years ago #

    No I mean turn off your visual editor - if you have it on, I am assuming you have. Turn it off in your user profile in Admin->users.

  7. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    still doesn't work... embed code disappear.

  8. hotkee
    Member
    Posted 6 years ago #

    what are u actually trying to do?
    just youtube?

  9. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    youtube, dailymotion... all things use embed code.

  10. hotkee
    Member
    Posted 6 years ago #

    you can try to use a plugin to embed videos then, try this one

    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-video-plugin/

    In general avoid putting html directly into the post code - at least my opinion.

  11. thibotus01
    Member
    Posted 6 years ago #

    You don't understand... I don't use wordpress admin to write a post! I use Ecto or Marsedit. So a plugin is not helpful.

    Plus, it works fine when i'm ADMIN or EDITOR level, but not in AUTHOR or less...
    That's the real problem...

    But i can see, nobody has the problem :s

  12. artimanha
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have the same problem. I have to use a plugin - smartyoutube - to publish youtube videos

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.