WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

'wpNotesCommon' is undefined (3 posts)

  1. josephmiddleton
    Member
    Posted 1 year ago #

    I keep getting this error amongst other errors on a certain page which does not render the page fully though. I hope someone could help me. This only seems to happen when you are logged in. The errors seem to be okay after that. Just when you are logged out it says error logout=2 or something like that I did not save the message details sorry. I hope I gave enough details to help...

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; .NET CLR 1.0.3705; .NET CLR 1.1.4322; Media Center PC 4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET4.0C; .NET CLR 3.5.30729; InfoPath.2; OfficeLiveConnector.1.5; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.4506.2152; BRI/2; BOIE8;ENUS)
    Timestamp: Sun, 18 Nov 2012 09:34:07 UTC

    Message: Object required
    Line: 218
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://domain name/jjblog/?page_id=2

    Message: Expected ':'
    Line: 87
    Char: 349
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/notes-rest-common.js?ver=2.0-201246

    Message: 'wpNotesCommon' is undefined
    Line: 16
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://s0.wp.com/wp-content/mu-plugins/notes/admin-bar-rest.js?ver=2.0-201246

    Thank you all for the help. I sure do appreciate it.

    JM

  2. rejeanqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same thing here.
    This is on client's site, on which there are loads of plugins in addition to the whitelight wootheme. I get these error messages only on IE(9). Any idea who might be calling the mu-plugins/notes?

    I am trying to figure out if those messages could explain why the jQuery tabs do not work on IE only (all other browsers are ok). Still in early stages of the investigation, but any info on these error messages might help..
    thanks.

  3. rejeanqc
    Member
    Posted 1 year ago #

    Additional info:
    My client has JetPack installed (v1.9.2). I deactivated it, and the error messages are gone, and effectively the jQuery tabs now work!

    Next step is to see if the latest JetPack update fixes the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.