WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] WPMU Removing HTML code on non Super-Admin roles (2 posts)

  1. johnnyflash
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I'm running WP MU (multisite) 3.5.1 on two different sites and experiencing the same problem on both sites. When you're logged in as anything but a Super-Admin and you make changes using the VISUAL or TEXT/HTML tab of a page that already contains HTML, it removes parts of the HTML. It happens even if I only use the TEXT/HTML tab. For example, I have a page that has the code below.

    <!-- BEGIN: Constant Contact Stylish Email Newsletter Form -->
    <form action="http://visitor.r20.constantcontact.com/d.jsp" method="post" name="ccoptin" target="_blank"><span style="margin-bottom: 6;"><strong>Sign up for our Email Newsletter</strong></span>
    <input value="Enter your email address" style="font-family: Verdana,Geneva,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px; padding: 2px; border: 1px solid #999999;" type="text" name="ea" size="35" /> <input class="submit" style="font-family: Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif; font-size: 12px;" type="submit" name="go" value="GO" />
    <input type="hidden" name="llr" value="konn6aeab" />
    <input type="hidden" name="m" value="1103837443530" />
    <input type="hidden" name="p" value="oi" /></form><!-- END: Constant Contact Stylish Email Newsletter Form -->

    If I'm not logged in as a Super-Admin, and try to change anything on the page or add some non-html only using the TEXT tab and press Update, it will modify the code to the following code below (removing the input fields):

    <!-- BEGIN: Constant Contact Stylish Email Newsletter Form -->
    
    <form action="http://visitor.r20.constantcontact.com/d.jsp" method="post" name="ccoptin" target="_blank"><span style="margin-bottom: 6"><strong>Sign up for our Email Newsletter</strong></span>
    
    </form><!-- END: Constant Contact Stylish Email Newsletter Form -->

    I have tried disabling all of my plugins and changing my theme, and that doesn't resolve the issue. The weird thing is that I am unable to replicate the error on a regular install of WP 3.5.1 (non WPMU). It only seems to happen on the WP MU sites (which are on two different servers).

    Another strange thing, is that if you try to restore an older version of the page that contains the input fields, if you do it as a non super-admin, then it strips out the input fields. If you restore as a super-admin, then they will stay there.

    There are other weird html errors, I'm just using this form/input code as an example.

    I have tried several plugins such as Raw HTML and Preserved HTML Editor Markup, and they had no effect on the problem.

    It almost seems like a permission or database issue. It's just weird that the issue doesn't happen for super-admins.

    Help please :-)

  2. johnnyflash
    Member
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic