WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP125 upgrade problem (24 posts)

  1. coolbeansdude51
    Member
    Posted 5 years ago #

    I upgraded my WP125 plugin to 1.3.0 and I get these errors when the ads are displayed. You can view the problem at http://startupstudent.com

    Not a huge deal ... just wondering if anyone knows anything about this.

    Warning: Missing argument 1 for wp125_write_ads(), called in /home/coolbean/public_html/startup/wp-content/plugins/wp125/wp125.php on line 58 and defined in /home/coolbean/public_html/startup/wp-content/plugins/wp125/wp125.php on line 106
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/coolbean/public_html/startup/wp-content/plugins/wp125/wp125.php on line 121
  2. bcotten
    Member
    Posted 5 years ago #

    same problem for me. example: http://www.highcountrymomsquad.com

    I bet it's a typo mistake or something like that.

  3. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    I will look into it.

  4. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    I just tagged release 1.3.1. It should be available in 15 minutes or so.

    Not quite a typo, but close enough. Forgot to account for the possibility that the wp125_write_ads() functions probably wouldn't have a new optional argument passed to it 99% of the time... :)

  5. coolbeansdude51
    Member
    Posted 5 years ago #

    Still an issue.

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/coolbean/public_html/startup/wp-content/plugins/wp125/wp125.php on line 121

    Check out my site here

  6. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Well, I'm flying blind here. I can't reproduce the error myself, so I made some educated guesses and committed a 1.3.2 release that will *hopefully* fix it.

  7. bcotten
    Member
    Posted 5 years ago #

    This solved it for me. Thanks for the fast support.

  8. edyrio
    Member
    Posted 5 years ago #

    I up-grade and use 1.3.2 version of wp125, and the same problem Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../wp125/wp125.php on line 122.

    Any idea?

  9. coolbeansdude51
    Member
    Posted 5 years ago #

    I just upgraded to 1.3.2

    Everything is working great on my end!

    Thanks for the awesome support and fast support!

  10. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm also using 1.3.2 and getting an error:

    .../wp125/wp125.php on line 122

    Using WordPress 2.7.1

  11. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    @edyrio and @ckohrman: Try deleting the plugin directory and re-uploading the files.

  12. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    I tried deleting and re-uploading the plugin, and I get this error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /../wp-content/plugins/wp125/wp125.php on line 145

    PS- you and your plugin are awesome, thanks!

  13. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Well, I'll look into it... It's strange though that some people get the error, and others don't. Unfortunately, I'm the latter group.

    My guess is some PHP configurations respond differently to some part of the plugin source.

    What version of PHP are you running?

  14. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    I'm running PHP 5.2.8

  15. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hmm. My test box is running 5.2.5. We both have 5.2.x, so I don't think the version itself is the problem...

  16. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Wait...how many *active* ads do you have right now? Do you not have any? Because that might be the source of the problem. If you add one, does the error go away?

  17. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    Could anything in a WordPress theme conflict with the plugin?

  18. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    I don't have any active ads yet... I'll give that a try! Just a sec...

  19. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    I added an active ad, and it worked! No errors.

    Is that something that can be fixed? If not, I'm cool with a fake ad for now. Thanks, redwallhp!

  20. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    It's probably fixable. I will work on a patch soon.

  21. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    @ckohrman Do you want to try out the trunk version to make sure I got it right? http://downloads.wordpress.org/plugin/wp125.zip

  22. ckohrman
    Member
    Posted 5 years ago #

    Installed, and it works like a charm, redwallhp! My site is: Would It Hurt?

    Should I keep the trunk version installed, or go back to the old one for now?

  23. redwallhp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Go ahead and keep the trunk. Just be sure to run the updater once I release the "official" patch.

  24. edyrio
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thank you very, very mutch... @redwallhp.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic