WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP veeeery slooooow on localhost (5 posts)

  1. tiemichael
    Member
    Posted 4 years ago #

    I succeeded with the installation on my local machine (with plenty of CPU and Memory) with XAMPP and WP is running.

    But it takes appr 60 sec to load a page!!!

    Who can help?

  2. lukas_sahardiman
    Member
    Posted 4 years ago #

    The first question is what browser did u use? if u use firefox, that's no doubt. I've tried to use firefox to load the localhost but, it took a long time. especially on slow PC. But, if u want to be faster, you should try opera. lukaswrites.com

  3. lukas_sahardiman
    Member
    Posted 4 years ago #

    The first question is what browser did u use? if u use firefox, that's no doubt. I've tried to use firefox to load the localhost but, it took a long time. especially on slow PC. But, if u want to be faster, you should try opera. lukaswrites.com

  4. s_ha_dum
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have never noticed a problem accessing a localhost WP install with Firefox, so I respectfully suggest that Firefox isn't the problem. My guess is that this is an XAMPP configuration problem. That is probably the most help I can offer concerning XAMPP, since I've never installed that package, but I wouldn't waste my time trying to pin the problem on Firefox.

  5. tiemichael
    Member
    Posted 4 years ago #

    Solved!
    It was (a bug in) Outpost firewall!
    I am using Windows7 64bit, and after upgrading to a newer version of Outpost the problem is solved.
    Not the pages load with in 1-2 seconds and not 1-2 minutes!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic