WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Users Online With Detailed Statistics (34 posts)

  1. jtelling
    Member
    Posted 10 years ago #

    I tried clicking the link but it said file not found. eh?

  2. Anonymous
    Unregistered
    Posted 10 years ago #

    You are here because of one of the following reasons:
    » The file or page does not exists.
    » You clicked on a broken link. If this is so, please e-mail the Webmaster.
    » You clicked on a broken link from another site. If this so, please inform that site webmasters that the link is now outdated.
    » You have typed in the wrong URL.
    » You do not have permission to access this page.
    » This means that the file you requested has been programmed or setup wrong.
    » This is probably a temporary issue that is being worked on.
    Request URL : /programming/wp-useronline.zip
    HTTP Referer : http://wordpress.org/support/10/7025

    Link is broken...

  3. shadow
    Member
    Posted 10 years ago #

    Gee Gamerz...this sounds dubious. You post up a new plugin, I read in the instructions - this may not work - backup your database, and then you say you are leaving for two weeks.
    I am not sure I am brave enough to be the first guinea pig - even if I am really tempted.....
    Waiting to see your comments in here Mark and Jtelling :)
    Hehehehe - have a nice trip Gamerz :)

  4. Lester Chan
    Member
    Posted 10 years ago #

    LOL, i did the testing on a new copy of wordpress in my localhost and it works. Just in case it did not work =p
    I will be for National Service for 2 1/2 years, first 3 weeks will get confined =(

  5. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    I get this error when you click on the link:
    Database error: [Table 'olympus_wrdp1.wp_useronline' doesn't exist]
    SELECT * FROM wp_useronline
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/olympus/public_html/02/wp-useronline.php on line 48
    There Are A Total Of 0 Member, 0 Guest And 0 Bot Online Now.
    No.
    User's Name

  6. Larsic
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hey All,
    I've found the quick fix to this problem... I as well am using this function...the current flaw stated before with the undefined function () ... is as follow...
    The bug is the date section to the output...to fix it modify the wp-useronline.php file and comment out the <td> tags that include the date() function in them...that will do for a quick fix...
    I'm working on a better fix ... so check back...
    And don't forget to thank the GamerZ for the code too.

  7. Lester Chan
    Member
    Posted 10 years ago #

    hi all,
    I have fixed the bug, my bad. It was a typo error
    find $get_settings('time_difference') and replace with get_settings('time_difference') in wp-useronline.php
    Cheers

  8. shadow
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks Gamerz.
    Made the changes and all is fine now.
    Thanks for the great plugin :):)

  9. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    no, i just got a blank page

  10. Lester Chan
    Member
    Posted 10 years ago #

    hmm do u have phpmyadmin?

  11. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    yes... what should i do there?
    (thanks so much for all your help!)

  12. Lester Chan
    Member
    Posted 10 years ago #

    can you see whether you have the tabke wp_useronline is created?

  13. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    it sure is...

  14. Lester Chan
    Member
    Posted 10 years ago #

    did u add in $tableuseronline = $table_prefix . 'useronline';
    ?

  15. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    yup!
    i followed the directions verbatim... :(

  16. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    i am on AIM now as piginzen if you have time to chat...
    thanks so much,
    mat

  17. Stuart
    Member
    Posted 10 years ago #

    I am also having the same problem as piginzen. Did you find a solution?

  18. J3r0m3
    Member
    Posted 10 years ago #

    Well, it seems like GaMerZ has been enlisted into National Servive and would not be able to have access to this forum til 26 June at least. Thats how the Singapore Military goes. 3 weeks of non-contact from the outside world.
    I also face the same problem even after following the instructions. Just wondering if its because of a conflict with my other plugins.
    Perhaps we should do a list of plugins whereby there is information of all the plugins; their description, their instructions and more importantly, what are the plugins that will conflict with it, etc.

  19. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks so much for writing, J3r0m3.
    I did that install step too... I have no clue!

  20. Stuart
    Member
    Posted 10 years ago #

    I had already done the install step but I repeated it anyway. I got an error telling me the table already existed. But it is now working so there you go. Now I spotted that a member name points at a wp-stats page which doesn't exist for me. I'm using the new plugin version for stats so I've changed this to the correct path and it works fine. What I would like though is that the URL for the page being visited shows on screen instead of having to hover the mouse over the URL link. Anyway of doing that?

  21. Stuart
    Member
    Posted 10 years ago #

    I've sorted it thanx.

  22. piginzen
    Member
    Posted 10 years ago #

    Still havent got it to work...
    Even after that install file...
    Any other suggestions?

  23. Eris
    Member
    Posted 9 years ago #

    Any idea how to get the index page to just show the usernames that are online, instead of giving a number-of-users with a link? (To view my blog, you have to be both registered and logged in, so there will never be 0 users.) TiA.

  24. Eris
    Member
    Posted 9 years ago #

    bump

  25. woolgatherer
    Member
    Posted 9 years ago #

    I have been running this plug in and have been very happy with it. However, a mysterious SQL syntax error has been appearing in my Post Preview. To try to track this down I deactivate the plug ins one by one. It was this plug in causing the problem.
    What I would liek to know is - is it a real problem or a spurious error that I and my users can live with, seeing this error every time they preview a post? Or am I causing an underlying database error by rnning this plug in?
    And .... although the plug in is deactivated the code is still working although the SQL syntax error has departed!
    Advice please?

  26. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    I see what is probably the same error and have done for ages - worry not :)

  27. woolgatherer
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you. I wouldn't worry if it were just my own blog but it is a group resource and I am dealing with very computer-illiterate users who find such things worrisome.
    As I got rid of the error by deactivating the plugin and the plugin continues to work regardless - I guess I have the best of all possible worlds, don't I? :-)

  28. Eris
    Member
    Posted 9 years ago #

    Any idea on my question? hope hope hope =)

  29. DarkMan
    Member
    Posted 9 years ago #

    ok how did ya get it to show up within the WP on your site i like that ... i would like to implement that on my site as well...

  30. DarkMan
    Member
    Posted 9 years ago #

    guess Gamerz isn't around now eh ?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.