WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-stats plugin is broken since today (30 posts)

  1. marco-raaphorst
    Member
    Posted 3 years ago #

    heard other people complain about it on Twitter as well. wp stats makes you login again and then redirects to wordpress.com instead of showing the stats in wp-admin

  2. marco-raaphorst
    Member
    Posted 3 years ago #

    check:
    http://twitter.com/#!/search/stats%20wordpress

  3. Celinal
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here. What's going on..?

  4. marco-raaphorst
    Member
    Posted 3 years ago #

    http://twitter.com/#!/search/stats%20wordpress

    twitter-urls don't work on this forum (another bug)

  5. sanssecret
    Member
    Posted 3 years ago #

    It wont' even let me login to the wordpress.com dashboard! Anyone heard anything yet?

  6. Bluesssman
    Member
    Posted 3 years ago #

    Add me to the list of people with a problem using WP-stats...

  7. cfisher
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am having this problem. I have cannot access my wordpress stats today. I have tried logging in and out of my main wordpress self-hosted website and my WordPress site with the linked API key. No luck at all.

  8. e7
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yeah guys, sorry about that, my site's been getting a ton of traffic over the last few days, it must've crashed the database for everyone. I KEED, I KEED!

  9. Ibis3
    Member
    Posted 3 years ago #

    Ditto. It attempts to log me in to WordPress.com and fails, so instead of stats I have a wordpress log in page. It took me a couple minutes to figure out I was actually still logged into the dashboard of my own site.

  10. askoracledba
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here..I am also unable to check stats..it repeatedly asks for my password but still fails

    -Amit

  11. caponx
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here..

  12. Grumbledook
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same for me as well

  13. rcornish
    Member
    Posted 3 years ago #

    Same here... though slightly different, as mine redirects back to an old stand alone blog for authentication in the stats windows. That blog was turned off months ago and has not been active in that time frame. Did a little reading and looking around over on WordPress.Com and it would appear a LOT of people are having the problem. Supposedly being worked on.

    A bit more research says that stats over on the WP.com go a sleek and sexy new look last Thursday. Though, personally from what I have seen and read I don't think it is sleek, nor all that sexy. Regardless, I bet this change is what has caused this issue.

  14. thirstyreader
    Member
    Posted 3 years ago #

    Glad it's not just me. Driving me nuts.

  15. ZoliErdos
    Member
    Posted 3 years ago #

    If you can't even log in to your main admin page, go to /wordpress/wp-admin/plugins.php and disable the wordpress.com stats plugin. Then you will able to access your admin page.

    Thanks to PressHarbor for the tip.

  16. davidryal
    Member
    Posted 3 years ago #

    +1.

    The WP-Stats page on our .org install now asks for a wp.com login, but logging in with the wp.com account that is connected to the WP-Stats API for that .org install just redirects to the wp.com dashboard.

    This means we can still see our site stats directly from the wp.com dashboard, but not directly form our .org install.

    Is this similar behavior to what others are experiencing?

  17. studiochris
    Member
    Posted 3 years ago #

    Having a problem as well. Something is leading to a 404 in the stats iframe in the dashboard. My entire domain is controlled by WordPressso this loads the WordPress front end inside of the admin panel's stats iframe. Due to some frame busting JavaScript in my theme the Dashboard crashes completely -- the 404 from the stats window breaks out of the iframe (which it should do given the code in my theme) and tries to load the stats iframe page again which just leads to a nasty redirection loop.

    For those affected and unable to access the dashboard, only the front dashboard page is affected from my testing-- you can deactivate the stats plugin either by deleting its folder (wp-stats) inside of your plugins folder or visit:

    http://your.wordpress.url/wp-admin/plugins.php

    and deactivate it as normal.

  18. waterdaymedia
    Member
    Posted 3 years ago #

    Use the #wpstats or #wpstatsfail hashtags to watch/post updates on Twitter.

  19. OrionD
    Member
    Posted 3 years ago #

    Well, I'm glad I'm not alone with this problem. All my sights are asking me to login but the odd part is they're asking me to log in to one specific blog I manage.

  20. happychinchilla
    Member
    Posted 3 years ago #

    I´m having the exact same problem.

  21. AlexinMilan
    Member
    Posted 3 years ago #

    Having the same problem here. But I think this has got something to do with it: http://en.blog.wordpress.com/2010/09/30/sexy-stats/

    WP is updating WP stats, but the plugin for stand alone WP sites is not yet up and running. Once it is, we should be OK again.

    Hope so!

  22. americanbiotech
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm having the same problem. When I click on the wordpress.com stats on my wordpress.org site it asks for my username and password and won't accept my wordpress.org info. It only takes my wordpress.com info and redirects me to the stats for one of my other blogs!!!

  23. miss alix
    Member
    Posted 3 years ago #

    i have no stats either, just redirects to wordpress.com login. doesn't show stats on wordpress.com dashboard either. :(

  24. ariawijaya
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yup, me too here....
    Can't access my stats.

    Solved:
    Try to reset wordpress.org password, and login with new password.
    Its works with me...

  25. lawNew
    Member
    Posted 3 years ago #

    the same for me too...

    need stats ASP!!! :(((((((

  26. davidryal
    Member
    Posted 3 years ago #

    As of about 10 minutes ago, wp-stats on our .org sites are working again, but have reverted to the old line graph format.

    Looks like someone at Automattic is paying attention, even if not responding here?

    Go refresh yours.

  27. AlexinMilan
    Member
    Posted 3 years ago #

    Yup. Mines back up and running!

    PS I am sure Automattic are lurking here! ;)

  28. lfaria
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm also having this problem.

    Lauro Faria
    http://www.bdibbs.com.br

    PS: Two minutes after posting this reply, returned to the old layout and functioning normally.

  29. coxie
    Member
    Posted 3 years ago #

    mine is back up too now

  30. cfisher
    Member
    Posted 3 years ago #

    Mine is back up too.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic