WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Splash Image
WP Splash Image update 2.6.2 breaks WP menu (9 posts)

  1. emstudios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Good afternoon,

    I noticed that the last version of your plugin breaks my menu. As I really like your plugin, please help me out.

    Thanks!

    Regards,
    EMstudios

    http://wordpress.org/extend/plugins/wsi/

  2. agent022
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    have you try to clear your browser cache ?
    Try it and say me if it's OK.

    Tkx.

    ++

  3. emstudios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes I did several times. The menu still breaks.

    Pls revert.

    Thanx.

  4. agent022
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I've update the jQuery management in admin page.
    Could you confirm to me if all it's OK ?

    PS : Don't forget to rate my plugin on wordpress.org (I get paid with stars ^^)

    ++

  5. emstudios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    Still no result. My menu still breaks AND the update won't update the plugin. It stays @ 2.6.4. Pls revert.

    Thanks!

    Bernd

    PS Will rate after fix.

  6. agent022
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    could you test with the version 2.7.0 ?
    I've include a new method to refresh the JS cache...

    Tkx.

    ++

  7. emstudios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just updated and still the same result ;(

  8. emstudios
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there,

    Can you help me out? I'm still having the same problem when I activate the plugin. I want to use it asap as I need it for showing some important events. Pls let me hear from you.

    Thanks a lot!

  9. agent022
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    TODO:

    • In the case of an update, try uninstall / reinstall the plugin.
    • If that does not work, create a ticket in the support page.
    • Also send me a message from the plugin (menu feedback) taking care to check the "Send Info" option.

    If the problem is in the plugin administration page :

    • Disable all your other plugins and test again.
    • If it works, enable one plugin and test again.
    • Repeat until you identify the plugin is not compatible with wsi.
    • Once identified, send me the name and the version of the not compatible plugin by the support page.

    If there is still a problem in the admin page even after disabling all your plugins, this may be your theme is causing the problem.
    Send me the name and the version of the not compatible theme by the support page.
    If the problem concerns the display of the WSI into your website :
    You can also email me the source code of the page on which you expect to see the splash image (feedback@dark-sides.com).

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags