WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Splash Image
WP Splash Image & Multi Site - HTML option not working (6 posts)

  1. keeperbay
    Member
    Posted 1 year ago #

    I finally get a template that the HTML option/editor will accept, but when used on a multi site the plugin will only save about 5 lines of the code.

    Have you ever changed the UTF-8 setting within your WP blog, then after each time you saved a post WP only saved about 5 lines of the post - it looks like the same thing.

    I really need to get this thing going - ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wsi/

  2. kris73
    Member
    Posted 1 year ago #

    My plugin wont even let me switch from visual to Text .. so I cant put any html code in

  3. sitiroma
    Member
    Posted 1 year ago #

    same problem. I've tried to change the values into the mysql too but options don't work...

  4. keeperbay
    Member
    Posted 1 year ago #

    The "Include" tab would be perfect, but if you use a link within your splash page, the splash page doesn't close and go to that page when a link is clicked. Instead it opens the link within the splash page.

    If I could figure out how to force close the splash page when a link is clicked within the splash page I wouldn't have a problem.

    @kris73, have you tried allowing html in your multisite? I had html disabled in the beginning.

  5. kris73
    Member
    Posted 1 year ago #

    Im not using multisite

  6. keeperbay
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oh, it worked great on our single install test site.
    If you add a post, do you have the html editor there?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic