WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

wp-property (Google map and fancybox) (9 posts)

  1. AAE100
    Member
    Posted 3 years ago #

    I'm using wp-property on a custom theme and the Google map and the fancybox effect on the property gallery in the sidebar have stopped working. They used to function ok, but it's been days since they both worked. Has anyone else had/have this problem? If so, how'd you fix it?
    Here's the link http://www.bluevisuals.com/soldbyvisawordpress/listings/home-6/

    Thanks.

  2. Andy Potanin
    Member
    Posted 3 years ago #

    That's almost always caused by JavaScript conflicts w/ other plugins. Systemically disable and enable other plugins to determine where the conflict is coming from.

    Also, our official forums are here: http://forums.twincitiestech.com/

  3. AAE100
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for the reply, Andy. I appreciate it.

  4. Andy Potanin
    Member
    Posted 3 years ago #

    Out of professional curiosity - did you find out what plugin was causing the issue?

  5. AAE100
    Member
    Posted 3 years ago #

    I disabled all my plugins but I still can't see anything. I thought it could be something in my header; I have a slideshow and menu that use javascript. I took them out just to test, but I still don't see the map or fancybox... I'm not sure what the problem is now.

  6. AAE100
    Member
    Posted 3 years ago #

    The problem is the coming from my banner rotator on the home page. I got rid of it and the maps and fancybox worked.

    Is it possible for wp-property to work with other applications that use javascript or do I have to settle with the map/vancybox not working?

  7. Andy Potanin
    Member
    Posted 3 years ago #

    It's on a case by case basis, certain plugins will work fine, while others may cause issues. Was the banner rotator handled by a specific plugin, if so - what's the name? We can check it out to see what causes the problem and if it was make it compatible on our end.

  8. AAE100
    Member
    Posted 3 years ago #

    It's not a plugin, it's a jquery rotator that I embeded on my own. Not sure if that helps or not.

  9. nruta
    Member
    Posted 2 years ago #

    Andy, I am having a similar problem. The conflict is between wp-property and JJ NextGen JQuery Slider. When I disable wp-property, the Jquery slider works correctly. When both are activated, I cannot use the image slider WITH thumbnails. Any ideas on how to make this work?

    Thanks, Nick

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic