WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] WP-Polls - not doing anything??? (13 posts)

  1. melspencer
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello, I have a problem with WP-Polls.

    Since I switched themes back to default WP-Polls is not doing anything! I can click an option but when I try to submit nothing loads. Nothing!
    I already tried overwriting the files but this won't help either. Do you have an idea?

  2. Lester Chan
    Member
    Posted 5 years ago #

    1. Your server is blocking the AJAX request because your domain is different from what is entered in WP
    2. Permission of file. Ensure that files are 644 and folders are 755

  3. melspencer
    Member
    Posted 5 years ago #

    Nevermind, I have found the mistake.

    1. nope
    2. nope

    for other users, it was simple because i forgot the <?php wp_head(); ?>
    after switching layouts. please always remember that ;D

  4. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    @melspencer,

    Could you please explain what you mean with

    "i forgot the <?php wp_head(); ?>
    after switching layouts."

    I have the same issue with the polls.

    Thanks in advance,
    Mario

  5. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Checked my header.php and I have this <?php wp_head(); ?> in it.

    I also checked all my permissions. Files 644 and folders 755.

    What happens is that it the poll is loading forever after click on vote or show results.

    Sigh.

  6. Fitzroyalty
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ditto.

    WP 2.7.1
    Apache version 2.2.11 (Unix)
    PHP version 5.2.6
    MySQL version 5.0.67-community-log
    Architecture i686
    Operating system Linux

    header.php has <?php wp_head(); ?> in it.
    Files 644 and folders 755.

    Forever loading...

  7. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Democracy isn't working either.

    Isn't there a poll plugin that just works?

  8. Lester Chan
    Member
    Posted 5 years ago #

    Read through the forums, http://forums.lesterchan.net/index.php/board,15.0.html. I believed your issues have been address before.

    The other possibility I can think of is that your domain URL you set in WordPress is not the same as the one you are trying to access with.

    http://www.yoursite.com is DIFFERENT from http://yoursite.com and your browser will block the AJAX request for security reasons. Check your error log in FireFox.

  9. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    "The other possibility I can think of is that your domain URL you set in WordPress is not the same as the one you are trying to access with."

    Where do I change this. Maybe a stupid question.
    I'm now going to install it again and try it out.

  10. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Tried the fixes on the board for hours with no result. It keeps loading forever.

    http://mario-live.com/blog/2009/01/poll-loser-translated/

  11. Lester Chan
    Member
    Posted 5 years ago #

    Looks like a plugin conflict on your end or some security issues

    http://mario-live.com/blog/wp-content/plugins/wp-polls/wp-polls.php?pollresult=2&rndval=1244163437216 should not return me 404. It should return me a blank page.

  12. Fitzroyalty
    Member
    Posted 5 years ago #

    The other possibility I can think of is that your domain URL you set in WordPress is not the same as the one you are trying to access with.

    I have always had this set correctly. So the problem is propbably an obscure plugin clash...

  13. Mariokluser
    Member
    Posted 5 years ago #

    Just installed and put in the post mentioned the pollin (beta) plugin what works, but it has no view result function and no ip-blocking etc, but as said it's beta.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags