WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-photos - problem with URL (8 posts)

  1. Jaqueline
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi!
    I have two domains parked in the same place. But, just one domain shows all the images at my website, the other one, shows just a copyright message. I have no idea why it happens, because at the end, its the same place... any help, please?
    the main domain is: http://www.maismoda.com.br
    the parked domain is: http://www.jaquelinegirardi.com.br
    Thanks!

  2. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    Both domains are showing only the alt text for me. And when I try to view an image, I get this type of address:

    http://www.maismoda.com.br/209.51.158.242/wp-photos/photos/w128/t/w128rosa.jpg

  3. Jaqueline
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thank you for taking a look. It was a bug last night. Now its working at least at MaisModa.com.br
    I have no clue why some thumbs shows, and some just show the copyright. It's all in my own domain! :)
    I need a webmaster!! hahaha

  4. Jaqueline
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ok, I found the solution to this second problem: I can´t use names with "ç" or anything like "á", "é" or "ü" in the name of the folder because it will not ready the /t folder. Why it happens is a mistery, but the fact is all the thumbs that were not showing, now are ok.
    I still have the problem with the parked domain. Very strange, if you click on the advice "Copyright" with the mouse and clik in "Show image", it appears with no problem. Help! :)

  5. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    I see all images now on both domains. From here, looks like you fixed everything.

  6. Jaqueline
    Member
    Posted 9 years ago #

    Kafkaesqui, to me, it still doesn't show at http://www.jaquelinegirardi.com.br. Seems like if you go to maismoda.com.br and then to jaquelinegirardi... it keeps the images on cache. When you go directly to jaquelinegirardi(the parked domain), just the copyright message shows.
    :(
    I´m working on the host now, I will try to fix it. I took a look at MYSQL files, but I don't think it's a good idea messing around there.
    I´m thinking about a "ghost page" to the parked domain, redirecting it to http://www.maismoda.com.br

  7. Kafkaesqui

    Posted 9 years ago #

    It's unlikely to be an issue with your database.

    Ok, I've looked a little closer, and see I didn't realize your images reside on maismoda.com.br. Does your host block remote linking?

  8. Jaqueline
    Member
    Posted 9 years ago #

    Kafkaesqui, I feel SO stupid. That's it, my host has a linking protection because of the models photos. A hundred websites were showing my photos, and the band "usage" in my server was unbelievable. I thought it was something "automatic" when you add a parked domain, but it isn't. I had to set it up on my cpanel.
    Anyway, thanks a lot for taking a look. It was very nice of you! ;)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.