WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-o-Matic not fetching feeds automatically - what am I doing wrong? (10 posts)

  1. Anna Johansson
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've installed WP-o-Matic and it works for me to fetch feeds manually, though I can't get it to do so automatically which is sort of the point with it... ;)

    Would anyone be so kind as to point me in the right drection...?

  2. kcfantasy
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm having a similar problem. WP-o-Matic will fetch the feeds automatically, but only sometimes, and it seems like it is at random times, not when I set it to.

  3. rileypool
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've got the same problem? Anybody got any idea what it may be?

  4. azsportshub
    Member
    Posted 6 years ago #

    Same problem...great plugin other than that...

  5. polosas
    Member
    Posted 6 years ago #

    you need to configure cron job correctly and select feeds that updates every day.

  6. rkessler
    Member
    Posted 6 years ago #

    How does one set up the chron job so that it fetches feeds automatically?

  7. DougYITBOS
    Member
    Posted 6 years ago #

    I got cron to work.
    It runs every ten minutes.

    But my problem is...
    no matter what I set for the frequency on the campaign options it always says the next run time is like 8 hours away. (so the ten minute cron is useless)

    I've even tried setting the requency on the campaign options to one minute!

    Anybody have the thing working?

    If this thing gets fixed it's worth a great big donate to the author because other than this scheduling thing it rocks!

  8. rkessler
    Member
    Posted 6 years ago #

    How did you get it to run every eight hours? I would be very happy with that.

  9. rkessler
    Member
    Posted 6 years ago #

    I figured it out. Go to the wpomatic options tab and unclick the unix cron option. This is making mine update itself constantly, which is better for me than not at all.

  10. lwgrm
    Member
    Posted 6 years ago #

    I got only 10 posts on the blog once the campaign ran. Is there any wrong setting in wp-o-matic which i need to correct? How can I increase the posts once the campaign ran?
    Anybody know that?
    Thank you in advance!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic