WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP icons missing after update (7 posts)

  1. SickSquirrel
    Member
    Posted 7 months ago #

    Every site that updated to 3.8.1 has missing images. In the Dashboard, on the left side before each title is an image. Posts, etc has them plus doing a post, the B i etc for Bold, Italic etc are gone, too. Just a missing icon image..

    Can I download then upload to each site or is there an easier way? If not, where do I get them?

  2. fireball-creative
    Member
    Posted 7 months ago #

    The same thing is happening to me. I uploaded the images through FTP and that didn't seem to help.

    Looking forward to some insight.

  3. SickSquirrel
    Member
    Posted 7 months ago #

    Oh good. Not that it happened to you but I'm not doing anything wrong.

  4. SickSquirrel
    Member
    Posted 6 months ago #

    Anyone else? I wanted to do some editing but it's not easy

  5. fireball-creative
    Member
    Posted 6 months ago #

    If you have "Bootstrap Admin Theme" loaded and activated, try deactivating it. I did and it fixed the issue.

    Looks like a plugin conflict.

    I didn't figure this out - I found it on another post! :-)

    Happy Tuesday!

  6. SickSquirrel
    Member
    Posted 6 months ago #

    Never used that theme. But what's very odd is the icons don't show on my Winfows laptop. Checked just now from this iPad and all icons are visible. So one theme in acting up in Windows. Time to post on their support forum

  7. SickSquirrel
    Member
    Posted 6 months ago #

    Just found another theme with this issue, at least in Windows.

    I wonder if it's Javascript-related? I don't do JS

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.