WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Wp-geo not working in wp 2.7. . . .?? (8 posts)

  1. enowp
    Member
    Posted 5 years ago #

    After upgrading to version 2.7 wp-geo doesn't show up any more.
    Not working with wp v2.7, or ...?

    Eno

  2. enowp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Am I the only one with problems regarding Wp-geo plugin and WP v2.7, or. . .?
    Any suggestions?

    Eno

  3. Ben Huson
    Member
    Posted 5 years ago #

    Have you tried upgrading to 3.0.3?

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-geo/

    Please let me know if this doesn't fix your problem

  4. enowp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, I've upgraded to 3.0.3, but without any solution!

    New is the error message that the API-key is registered to another website.
    I've tried to generate a new one, but the same error message shows up!

    Eno

  5. enowp
    Member
    Posted 5 years ago #

    Today I gave it a new try, I uninstalled 3.0.3 and then reinstalled - and now it works quite well, it looks like!
    'Mysterious', or what. . . .?

    Eno

  6. mwkgeo
    Member
    Posted 5 years ago #

    I first installed wp-geo (1.0) when it first came out, and I've upgraded all along the way. It's an excellent plugin - thank you Ben. But am not having much luck with all versions of 3 so far. (At the time of this post, I am using WordPress 2.7)

    I can get a map to show using 3.0 and 3.0.1.

    But I cannot get a map to appear using 3.0.2, 3.0.3, and 3.0.4. When I try to create or edit an existing post, the message loading map becomes visible, but a map never loads. And a map does not appear on the post itself.

    So, for the present time, I am stuck at 3.0.1, but will continue to try updated versions as they become available.

    http://www.rockscape.org

  7. Ben Huson
    Member
    Posted 5 years ago #

    Have you tried the latest version 3.0.6.1?
    Would like to try to resolve any bug issues that still exist.

  8. mwkgeo
    Member
    Posted 4 years ago #

    Have you tried the latest version 3.0.6.1?
    Would like to try to resolve any bug issues that still exist.

    All is fine now, as of the date of this comment. Was stuck at wp-geo 3.0.1 but managed to successfully upgrade (to 3.0.9.2 on WordPress 2.8.4).

    My earlier problem - resolved. Under WordPress settings, the Blog URL was different from the WordPress URL. When both URLs are the same - no problem loading the map.

    Ben - great job on this plugin. Thanks for the contribution!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic