WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [WP E-Commerce] Broken product images / migration to new server (5 posts)

  1. clickxclick
    Member
    Posted 2 years ago #

    So I'm trying to migrate WordPress and WP E-Commerce from Blue Host to Crazy Domains for a client.

    When I imported the database to the new host the site seems to be there just fine but the images for the products are no longer pointing to the correct location.

    The temporary URL for the site is in a subfolder so it complicates pathing issues a little bit.

    For example, please compare these two pages:
    Live site -
    http://www.lovestamp.com.au/products-page/girl

    Here's the temp migration site:
    http://cpanel4.syra.net.au/~lovestam/products-page/girl

    Beware, a bunch of the links and things in the site are hardcoded so they will take you to the live site. This is a project that was put in my lap and I did not do any of the original coding.

    Anyone have a clue on how I might be able to fix the paths? I put a base href tag in the head of the theme in order to try and force relative paths to include http://cpanel4.syra.net.au/~lovestam but it hasn't seemed to help.

  2. mygreenhosting
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi clickxclick,

    The issue is in your image path:

    right now your path is: /wpsc/product_images/thumbnails/spork2-2.jpg

    Where you may want to make it : http://cpanel4.syra.net.au/~lovestam/wp-content/uploads/wpsc/product_images/thumbnails/spork2-2.jpg

    Best Regards,

    MyGreenHosting

  3. clickxclick
    Member
    Posted 2 years ago #

    mygreenhosting, correct.

    I just can't figure out where the pathing is being set! :(

  4. clickxclick
    Member
    Posted 2 years ago #

    Okay, so I had to manually set the upload_path in the config file.

    Why is the config file titled wp-shopping-cart.php ?!?!

  5. mygreenhosting
    Member
    Posted 2 years ago #

    Why is the config file titled wp-shopping-cart.php ?!?!

    == this is because you are using wp-ecommerce and settings and configuration are found in that file.

    == also it seems you migrated the site so I assume this issue only affects the old products.

    so the best way you may want to fix is export the database and do a

    search and replace to correct the path as wordpress saves them in the database.

    Then you can upload back the database.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic