WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP Blog not displaying correctly in Firefox (7 posts)

  1. Marriott_Guy
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hello all.

    I could use some coding help with my site. I am using custom headers\footers\page\etc. for the 4 blogs I am supporting on my site. Each component of the respective blog uses a table to enable one 'continuous table for the entire page. Here is an example of mine that is displaying correctly:

    http://videogameconsolelibrary.com/blogs/mg/

    I am not using the WP built-in editor at all for writing blogs, so I am dependant upon the CSS file.

    My counterpart does utilize the WP editor and CSS - which is being referenced correctly (within my header). However, in Firfox, the table of the 'body' of the blog aligns to the left instead of aligning in the center as it is supposed to. The header displays correctly (center aligned). The footer also displays incorrectly to the left. There is also a blank row at the end that should not be there (IE shows this blank row as well). The page in question:

    http://videogameconsolelibrary.com/blogs/tan/

    I think it might have something to do with a a tag that I have not closed, but try as I may I can not find it anywhere. The blog does display correctly in IE 8.

    I could really use some help in identifying this gremlin. Let me know if you need further detail that it is not included in the source of the actula blog page.

    Thanks in advance all!

    Best regards,

    Terry

  2. You have huge code problems [Invalid] Markup Validation of videogameconsolelibrary.com/blogs/tan/ - W3C Markup Validator, and I don't see any wordpress code, so I don't know what to say re: wordpress.

  3. Muhammad Nabeel Khan
    Member
    Posted 4 years ago #

    @Marriott guy, here is the simple solution to your issue:

    1. goto current theme directory > style.css file and edit it

    2. find:

    .narrowcolumn {
    float: center;
    padding: 0 0 0px 0px;
    margin: 0px 0 0;
    width: 450px;
    }

    and replace it with:

    .narrowcolumn {
    float: center;
    padding: 0 0 0px 0px;
    margin: 0px auto;
    width: 450px;
    }

    (changed the margin value)

    3. save the file, refresh your blog page and voila! (make sure you clear the cache of your browser if it don't work on simple refresh)

  4. Marriott_Guy
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for the assistance nabtron. I tried that and the blog body would align completely to the right. My partner in crime at my site added the following to each element in the Body Structure: display:inline; This seems to have corrected all issues.

    Thanks again for your help!

  5. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    I agree with songdogtech. 211 validation errors cannot be ignored. If you want your site to look good in multiple browsers, start by using valid markup.

  6. s_ha_dum
    Member
    Posted 4 years ago #

    But you still have huge code problems.

  7. gavox
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can anyone help me? im having some issues with woo themes gazette edition image not showing and thumbnail not showing in the frontpage. Pleas help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic