WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] wp-admin/widgets.php (4 posts)

  1. Lins
    Member
    Posted 4 years ago #

    My widgets screen under 'admin' doesn't display properly anymore. It only shows a few of the panels that should normally appear, the rest have disappeared. (Including the sidebar to drag them onto!) I did try re-installing my local copy of the wp-admin folder, but that didn't help. Can you tell my why this might be happening? It makes it hard to access some of the plugin interfaces. Thanks!!

  2. Lins
    Member
    Posted 4 years ago #

    Feeling a bit lame responding to my own post, but I thought this might be helpful to other newbies like me.... I had serious issues with my WP-Admin not working properly, especially the widgets page was completely messed up. I went through the Codex and tried some tricks I found for fixing other issues... no luck. Finally, tried the trick that sounded like it was probably un-related: I deactivated all of my plugins and re-activated them one-by-one. BINGO! My Widgets page works again! I found the problem was with the plugin "Google Analyticator," so I will try and re-download, re-install, see what happens. Fantastic. Good luck out there!!

  3. applesfaceman
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, i just came across this problem, i found that all in one seo is breaking it, i deleted it, reinstalled it, and it continues to break.. this sucks that its this plugin cause i need it

    ok i just noticed its not all in one seo, its the fact that i have to many plugins.. i just re activated all in one seo, then deactivated another plugin, and the widgets panel is back... looks like i got some plugin limit problem

  4. sunhsilu
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks, Lins. Indeed, it's the "Google Analyticator" plugin. I didn't re-install it, instead, I change the option "Include widgets" to DISABLED. Now everything is back to normal.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic