WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] WP Admin Broken: Displays plain HTML, CSS & Java not loading? (6 posts)

  1. babbles
    Member
    Posted 2 years ago #

    The WP Admin screen is broken and it looks like it is displaying just plain HTML with little, or no, CSS and JavaScript. The public site looks fine and seemingly operates correctly.

    I believe this happened after I was changing the order of some of the sidebar widgets then went to another part of Admin for something else. Then clicked on Dashboard and then I've been stuck with this broken Admin since.

    Here are two screenshots of what's happening:
    Broken WP Admin 1

    Broken WP Admin 2

    Here are things that I have tried:

    • Disabled all plugins - no difference in admin display & have since re-enabled the plugins.
    • Downloaded WP 3.2.1 (which was currently installed) and re-uploaded by FTP every file & folder except wp-content. This made no difference.

    I am really at a loss of what to do or what went wrong. At the time it acted up I was not uploading or upgrading any files and was simply doing some website tweaking. I can still perform some basic stuff, but by and large this has rendered my site inoperable for writing & administration.

    I would appreciate any help, thanks!

  2. Tara
    Member
    Posted 2 years ago #

    -Try adding this to the wp-config.php: define('CONCATENATE_SCRIPTS', false); before this line: require_once. First, make sure that your browser has JavaScript enabled.
    Documentation: http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Disable_Javascript_Concatenation

  3. babbles
    Member
    Posted 2 years ago #

    Looks like it works now, thanks!

    Out of curiosity, do you have any idea what would necessitate the change in concatenating the scrips (or un-concatenating them as it were)?

    Again, thanks a bunch! I appreciate the speedy and effective response.

  4. babbles
    Member
    Posted 2 years ago #

    Looks like I have either a new problem, or a similar problem manifesting itself differently.

    The Tag Cloud expands itself outside of the box it should be in, so the tags bleed out across the entire page.

    Broken Tag Cloud

    Anybody have ideas on why this is happening now?

  5. babbles
    Member
    Posted 2 years ago #

    The Tag Cloud issue was related to a problem with the Theme and has been resolved.

  6. dean_l
    Member
    Posted 1 year ago #

    thanks t-p, that sorted my issue two. and i even reinstal wp and same. but this one line sorted it out! thx mate!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic