WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] WP-admin broken (10 posts)

  1. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    My hosting provider moved me to another server and my wordpress admin back-end is not available anymore. All my blog posts (http://blog.xvzx.net) are accessible but every time I log in, I get a 404 error for my wp-admin page. As a result I am not able to post anything or make changes to the site. Can anyone help? my hosting provider can provide all raw logs for the domain.

    I have another wordpress blog (http://dfusionband.com) installed on the same server (with Fantasio - cPanel) and the migration did not affect it at all.

  2. esmarts
    Member
    Posted 5 years ago #

    look and see when you try to log in what the url is. Changing DB and or Just upgraded, copying , or moving can cause your old DB not to match your new one. Make sure your wp-config.php is config and right with the new sever set up.

  3. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks for the heads up. I just checked my broken blog's wp-config.php and it only has

    define('SECRET_KEY', 'something here');

    as compared to my working blog's:

    define('AUTH_KEY', 'random 1);
    define('SECURE_AUTH_KEY', 'random 2');
    define('LOGGED_IN_KEY', 'random 3');

    Could this be an issue?

    I'm curious though that the blog worked fine previously even when the wp-config.php contained only that single line.

    One more thing that I found out is that I cannot change my existing theme. Even when I delete the active theme folder (using FTP), WP does not revert back to the default theme.

    Is there anyway I can change the active theme from phpmyadmin?

  4. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    an update:

    changing the wp-config.php file did not help...

    All I can think of now is that the theme might be messing around with the backend. Is there anyway i can revert back to the default theme using phpmyadmin?

  5. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    Changing the theme did not help. Does anyone have any clue on what might be wrong?

  6. esmarts
    Member
    Posted 5 years ago #

    Umm Did you have any Admin plugins installed before the Move?

    If you did maybe that is what is messing with the admin. I know sometimes when moves are done they tell you to disable any plugin because if a plugin is activated through WP then when it is moved something happens. I can't remember details just maybe something you should look into.

  7. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    I tried disabling all plugins by deleting the files/folders... didn't help at all..

    Anyone has any other suggestions?

  8. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    Just a side note - all my plugins seem to be working fine. I get databse backups in email, get spam karma reports, new comment notification, etc.. its just that I cannot access any admin pages.

    One more observation that I found was that the "subscribe to comments" plugin admin page works (without any type of formatting - i.e. only text based interface)

  9. vzx
    Member
    Posted 5 years ago #

    Turns out it was a permissions issue. My wp-admin folder was set to 777 and I changed it back to 755. Everything works fine now.

  10. esmarts
    Member
    Posted 5 years ago #

    Great

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.