WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Login Security Solution
[resolved] WP 3.6 (MultiSite) - Cannot change Settings (6 posts)

  1. volleyballmaniac
    Member
    Posted 11 months ago #

    Daniel, Firstly, I love your slowing feature. It should save me from a ton of help requests.

    I just installed your plugin and it is activated Sitewide (MS).

    I'm unable to change any Settings
    ?page=login-security-solution&settings

    Any ideas?

    http://wordpress.org/plugins/login-security-solution/

  2. Daniel Convissor
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    When in multisite mode, settings need to be changed via the Network Settings interface at wp-admin/network/settings.php?page=login-security-solution

    That's navigated to via My Sites | Network Admin | Settings | Login Security Solution.

  3. volleyballmaniac
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi Daniel,

    My apologies for not being clear. I have been editing the Settings via the Network Admin account.

    /wp-admin/network/settings.php?page=login-security-solution

    However when I click "Save Changes", they do not take, and upon refresh, it still shows the default settings.

    Could you perhaps do a Test save of your settings using WP 3.6?

  4. Daniel Convissor
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Hi:

    I tried 3.6 multisite right now. Saving settings worked fine. Perhaps you're trying to set values that are do not meet the minimum requirements for the given field?

    Upon saving, a message will be shown above the "Login Security Solution Settings" heading. What does the message say when you save?

    --Dan

  5. volleyballmaniac
    Member
    Posted 10 months ago #

    Sorry for the delay, I did not get an email from WP notifying me of a reply.

    After I hit the "Save Changes" button, I get the yellow box message at the top saying "Settings saved.".

    However, no changes show in the Settings fields.

    Something Interesting
    Oh and I checked the DB, for the plugin row "login-security-solutions-option", and I can see the changes in the DB. However, the Plugin settings page fields still reflect the default settings.

    So the DB is updating, but the Settings fields are not. I guess my next step is to start deactivating plugins, but just wondering if you had any other ideas?

  6. volleyballmaniac
    Member
    Posted 10 months ago #

    Hi Daniel,

    I apologize for any of your time being wasted.

    I discovered my problem. I have a wonky multisite setup in that I have multiple networks under one install (legacy issue).

    The workaround is if I go to blog 1 (the big daddy), I can make a change there and it affects all other networks settings.

    However, I cannot make any changes from the other networks.

    Thanks for your time, and my apologies if you felt any was wasted.

    Cheers

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.