WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Custom Community
[resolved] [closed] WP 3.5 kills CC slider yet a developer nowhere to be found (6 posts)

  1. bottleneck
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I am not the first one to cry out that CC slideshow won't work with WP 3.5
    There is no plugins conflict, a fresh install of CC 1.10 and WP 3.5 without any plugins doesn't make a slideshow alive.

    The saddest thing that a developer hasn't said a word since WP 3.5 was released.

    Hopefully, we would get such long-awaited help.

    Thank you.

  2. konradS
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @bottleneck,

    you can download the new version from GitHub, the slideshow is working again:
    https://github.com/Themekraft/Custom-Community/

    The new free version is on the way, just 2bugs left to be fixed.

    See the issue's list here @GitHub:
    https://github.com/Themekraft/Custom-Community/issues?milestone=3&page=1&sort=updated&state=open

    Sorry to keep you waiting so long, update coming ASAP
    Konrad

  3. bottleneck
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your efforts and support, Konrad.

    I mark this topic as solved.

    Thanks again!

  4. alangarbett
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using ccslider WP 3.0.1 on WP3.5.1 putting 2 ccsliders in different positions on the same webpage the first slider is ok but the second slider shows the correct pictures with captions from the first ccslider

  5. bottleneck
    Member
    Posted 1 year ago #

    @alangarbett

    This topic is resolved. I would recommend to start your own discussion thread.

  6. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Yes please do that, @alangarbett.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.