WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Attachments
[resolved] WP 3.5 + Attachments 3.0 not seeing new media manager (4 posts)

  1. orionrush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Perhaps Im missing something, but I've upgraded to WP 3.5 and Attachments 3.0 and Im still seeing the old media manager - not at all what you've shown in your screen shots. I've tried disabling and enabling plugins etc but with no effect.

    Now everything seems to be working still on the Attachments plugin side - but, (and perhaps this is a separate issue) I do get errors when uploading images using the "add media" button. Just red notices, with no real information. That said, on a page refresh, the images that threw errors, appear in the file list.

    Any ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/attachments/

  2. JR Tashjian
    Member
    Posted 1 year ago #

    Attachments 3.0.1 was just pushed to fix this issue. Update the plugin and see if you still run into the errors. You will most likely need to clear your browser's cache and cookies: http://support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies

  3. Jonathan Christopher
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Thank you JR! There was a sync issue with the git repo and svn and with JR's help I'm going to mark this resolved.

  4. orionrush
    Member
    Posted 1 year ago #

    Many thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic