WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP 2.1 breaks ecto (4 posts)

  1. habi
    Member
    Posted 7 years ago #

    I've installed the new WP 2.1 last night, but after that ecto is no longer able to finish the posting of a new blog entry.
    it stalls at the "retrieving category of post nr. X" which is the finish of the posting process. the post appears on my blog, but ecto doesn't get an aknowledgement for it (or so).

    i know it would be a lot more helpful i'd have a console-dump or so, but i'm at work (windows) and just wanted to know if anybody else has this problem...

  2. habi
    Member
    Posted 7 years ago #

    sorry, should have checked the forum first: it's the same problem as here: http://wordpress.org/support/topic/102072

  3. foolswisdom
    Moderator
    Posted 7 years ago #

    I have created #3662: Can't post using Ecto b/c categoryID should be string not int. A patch is available for WordPress (core) and should be included in the first maintenance release of WordPress 2.1 . Please try it and add a comment to the ticket in trac saying you tested it and whether it now works or not.

  4. habi
    Member
    Posted 7 years ago #

    hey foolswisdom.
    i'm sorry, but i don't understand; how can i get the patch? do i redownload latest.zip and it's included in there? or do i need to edit a file in my wordpress install?
    sorry for being such a n00b...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic