WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML FAQ PAGE
Works great - but disables our "Add Media" button (10 posts)

  1. martonic
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have tried every FAQs plugin I can find and all of them have issues.

    This could be the best one - but it disables our "Add Media" button.

    Any suggestions?

    http://wordpress.org/extend/plugins/adonide-faq-plugin/

  2. staipa
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have the same problem. Have you found a solution?

  3. martonic
    Member
    Posted 1 year ago #

    No - we switched to "Q&A" (now using the paid version, "Q&A Plus") which is looking okay (with search and category links disabled, and styling added).

    We also liked "Faq manager" except that re-ording the questions seems to be broken :(

  4. staipa
    Member
    Posted 1 year ago #

    what is Q&A?

  5. martonic
    Member
    Posted 1 year ago #

  6. Norfolky WP Team
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Dear staipa and martonic, sorry for the delay.
    =================================================
    To resolve the problem:
    Go to inc/custom-post-type.php and replace ligne 71, 72, 73 with:

    // wp_deregister_script( 'jquery' );
    wp_register_script( 'html-faq-page-jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js');
    wp_enqueue_script( 'html-faq-page-jquery' );

    If you have any questions, please feel free to contact me: bassem.rabia[at]hotmail.co.uk.

  7. martonic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you very much. We are now using another solution, but I appreciate the answer.

  8. akhisoni
    Member
    Posted 1 year ago #

    Add media button not work in new post section add media.....

    please give me the solution

  9. martonic
    Member
    Posted 1 year ago #

    Our "solution" is to use a different plugin.

    To use this one, don't forget to update the jquery registration as explained in the post just above by the author.

  10. Norfolky WP Team
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Dear akhisoni

    Thank you for using HTML FAQ PAGE, to resolve your problem all what you have to do is:

    - Go to inc/custom-post-type.php and replace ligne 71, 72, 73 with:

    // wp_deregister_script( 'jquery' );
    wp_register_script( 'html-faq-page-jquery', 'http://code.jquery.com/jquery-latest.min.js');
    wp_enqueue_script( 'html-faq-page-jquery' );

    I am coding the new version of HTML FAQ PAGE, it will be online as soon as possible..

    Thank's again for using our plugin, and feel free to write for us..

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags