WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

/wordpress/wp-login.php?redirect_to= itself ??? (5 posts)

  1. nmallory
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have installed my new blog at http://alternative-me.exit-23.net -- whereas alternative-me is considered to be a subdomain of exit-23.net. I also own the domain http://alternative-me.com and I have set up a redirect on my server so that if you type in http://alternative-me.com, it goes to the new blog.

    The settings in my WP blog are:

    WordPress Address (URL): http://alternative-me.com/wordpress (this field is greyed out and uneditable)

    Blog Address (URL): http://alternative-me.com

    All of the pretty permalinks appear to be working fine except when I go to the wp-admin directory directly. When I type in http://alternative-me.com/wordpress/wp-admin/, the URL changes to one of the following and sometimes will not accept the correct login and password.

    http://alternative-me.com/wordpress/wp-login.php?redirect_to=http://alternative-me.com/wordpress/wp-admin/

    http://alternative-me.com/wordpress/wp-login.php?redirect_to=http://alternative-me.exit-23.net/wordpress/wp-admin/

    If I click the meta WP Admin link on the home page of my blog, the url remains correct and unchanged and allows me to login with no issues.

    I do not recall WP working this way on my previous blogs using previous versions. I can't verify this as I have already upgraded my one remaining existing blog and it is also mimicking this perplexing behavior.

    Thanks in advance for any help!

  2. nmallory
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hmmm...This post doesn't come up in searches and it won't let me add tags. I hope no one minds the bump too much. I'm very perplexed.

  3. Andyawesome
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm also having this same problem and its interfering with one of the themes I am using. Anyone find any solutions for this?

  4. cleoni
    Member
    Posted 4 years ago #

    I experienced this problem on BlueHost after using an addon domain, the "old" hidden domain pops up in the redirect_to parameter.

    I installed WP with Simple Scripts on the final domain, and no trace of the alternate hidden domain in the options...

    I solved it by unassigning the addon domain and adding it again.

    Perhaps it would help understanding (from the WP developers) how the redirect_to field is filled up by the system...

    --
    Cris
    Sviluppo Siti Web Bologna

  5. bh_WP_fan
    Member
    Posted 4 years ago #

    Check your wp-config.php file and see if the wrong URL is being defined in there. If the section in the Settings > General area is grayed out, it usually means that it is already defined in the wp-config.php

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic