WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress.org site reverting back to wordpress.com site (14 posts)

  1. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    I recently transferred my site http://crawfordwritingblog.com over to a wordpress.org site - it was a wordpress.com site previously.

    I got everything working, and it was all good. But now, when I go to the site, it is showing me the old wordpress.com site. The new blog I wrote the other day on the wordpress.org admin isn't showing up and it won't even let me log in. When I go to crawfordwritingblog.com/wp-admin it takes me to wordpress.com dashboard.

    Help!

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    Are the nameservers set correctly to your current hosting?

    http://www.whois.com/whois/crawfordwritingblog.com

  3. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    Yeah, they are set up correctly. It was literally just working yesterday morning.

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    I see your .ORG site at your domain name. Have you cleared your browser cache and cookies?

  5. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    I don't see it. I cleared my cache and cookies.

    What happens when you go to http://crawfordwritingblog.com/writing-every-day-its-easier-than-you-think/

  6. Tom Leger
    Member
    Posted 4 months ago #

    Here's a screenshot of what I see at the above address.

  7. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    Still the .org site - see image here:
    http://imageshack.us/photo/my-images/571/eqp.pdf/

    If it was .COM, the bottom would say Blog at WordPress.COM

  8. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    That's what you should see. Hmmmm. I wonder why I can't get login access or why I don't see that even after clearing my cookies and cache! I tried two different browsers also.

  9. Tom Leger
    Member
    Posted 4 months ago #

    Perhaps you need to reset your DNS cache?

  10. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    I tried that. It didn't work.

  11. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    This is what I see when I go to crawfordwritingblog.com http://postimg.org/image/anu0p4azt/

  12. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    Have you tried another connection method/ISP? Maybe your cell phone?

  13. scrawford85
    Member
    Posted 4 months ago #

    It shows up right on my cell phone, but that doesn't solve the problem of not being able to access it from my computer because I want to write blog posts on here.

  14. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 4 months ago #

    Unfortunately, I'm not sure what else to suggest - have you checked with your hosting company and/or ISP?

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.