WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] WordPress Wiped? But Website Still Up... (5 posts)

  1. jcassell
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had to make a new account to post here, because i cannot log into wordpress.org...I must have forgot my username (thought ive tried every user name possible), but please read the problem below and see if you can help!

    For some reason, I logged into my wordpress account, and my installed theme (a theme forest theme), had no trace of even existing.....however my website is still up and working when i visit the link (www.JacquelineCassell.net). I am super confused, and am not sure what went wrong....
    The only thing I can think that I've done differently, is that I made a second wordpress account, but that shouldn't have affected anything, correct?

    Its pretty much looking like everything got wiped, and everything is back at default....

    I got previous responses on wordpress.com support forums that the site i am asking about isnt hosted on wordpress.COM, its hosted on wordpress.ORG. So i am here to ask you all!

    Thanks!

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Re-upload a fresh copy of the theme.

  3. jcassell
    Member
    Posted 2 years ago #

    Well, that wouldn't help much, i'd have to re-do the whole site.

  4. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 2 years ago #

    Your account on WordPress.org is not connected to your site in any way, so having a second account here won't make any difference.

    The theme is definitely there.

    What are you looking at when you say the theme is gone? The dashboard when logged in at http://www.JacquelineCassell.net/wp-admin ?

    What about when you connect to the server by ftp - can you see the files then?

    Are you logging onto your site with a different account? If you're logging onto that as a subscriber where you were previously an admin, you won't see most of the options - certainly not the theme options.

  5. jcassell
    Member
    Posted 2 years ago #

    Oh my, i had mixed up the multiple log-ins i have.
    Yikes. Good thing i'm blonde and have an excuse.

    Thanks for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic