WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress-Ready Contact Form v.2.0WP error (7 posts)

  1. vipersdream
    Member
    Posted 7 years ago #

    I just installed the WordPress-Ready Contact Form v.2.0WP plugin and begin the activation. I got this error when trying to access the configuration page:

    Fatal error: Cannot access empty property in
    /home/.manchu/smallhouse1/SMALLHOUSESTYLE.COM/wp-includes/functions.php on line 282

    Here is line 282 from the functions.php file:
    $all_options->{$option->option_name} = apply_filters('pre_option_' . $option->option_name, $value);

    Thanks for insight into this issue.

    Mike Cherim, the co-designer of the plugin suggested that I post to the forum. I am the fourth to encounter this issue:

    Hello Jared,

    You are now the fourth person to note this. But I still don't know why or how to fix it. I do suggest you take this question to the WordPress forums or staff to see if they can shed some light on it. If you discover the why
    and how-to, please share so we can help the next person.

    Sorry.

    Cheers.
    Mike Cherim

  2. vipersdream
    Member
    Posted 7 years ago #

    PS I have many other plugins activated. Could this be contributing a rogue factor?

  3. Cory411
    Member
    Posted 7 years ago #

    Based on this thread: http://blue-anvil.com/archives/wordpress-22-out-now

    I think the problem is Ultimate Tag Warrior and WP2.2. I have both UTW and the Contact Form running on a pre 2.2 blog with no problem, but when I updated to 2.2, they stopped working together. It looks like UTW needs to fix the issue that is placing a blank value into the table. Hope this helps.

  4. MikeCherim
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thanks a million Cory. We were pretty sure it was related to a plugin on the new version but we didn't know what. Hopefully this helps others.

  5. alternateroute
    Member
    Posted 7 years ago #

    I was only receiving the error on the blog that had UTW, so I thought that was the cause. However, after completely removing UTW the error remains. Could it be that UTW makes some changes that remain when the plugin is removed?

  6. MikeCherim
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've been told the DB tables need to be cleared with any UTW entires and then all will be cool.

  7. gofree
    Member
    Posted 6 years ago #

    Any heard of the fix yet?
    Thx

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic