WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress posts does not show on post pages (13 posts)

  1. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have a blog at WindowsVJ.com . the blog post is shown on the front page but not on the post page when i click on the post page.

    For eg:

    http://windowsvj.com/wpblog/2013/02/get-current-url-using-php/

    this link is not accessible.

    Any help for that ?

  2. vjpo
    Member
    Posted 1 year ago #

  3. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    @vjpo nopes..nothing working for me. reset the permalinks, deleted htaccess, check index.php which has code

    <?php
    /**
    * Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
    * wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
    *
    * @package WordPress
    */

    /**
    * Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
    *
    * @var bool
    */
    define('WP_USE_THEMES', true);

    /** Loads the WordPress Environment and Template */
    require('./wp-blog-header.php');

    checked wp_options table in mysql.. nothing seems to be working for me...

  4. vjpo
    Member
    Posted 1 year ago #

    check index.php which has code

    Original ClassicMag theme has not this code in index.php
    There are no reasons to have define('WP_USE_THEMES', true); in theme code.

  5. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    so my blog is in windowsvj.com/wpblog and the code which i shared is of index file in the wpblog folder not in the wp-themes folder.

  6. vjpo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ok, that index.php is correct. If you tried already to reset permalinks with no effect - I don't know.

  7. vjpo
    Member
    Posted 1 year ago #

    I see the blank screen on posts with default permalinks ?p=333
    Try to add to wp-config.php above the line “That's all, stop editing! Happy blogging.”:

    ini_set('display_errors', 1);

    or change define('WP_DEBUG', false);
    to
    define('WP_DEBUG', true);

    http://codex.wordpress.org/Editing_wp-config.php#Configure_Error_Logging
    http://digwp.com/2009/07/monitor-php-errors-wordpress/

  8. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or init hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.) in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-includes/functions.php on line 2959

    Notice: Undefined index: hideWpComments in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 132

    Notice: Undefined index: includeFbmlLangAttr in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 142

    Notice: Undefined index: includeOpenGraphLangAttr in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 142

    Notice: Undefined index: includeOpenGraphMeta in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 160

    Notice: Undefined index: includeFbComments in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 251

    Notice: Undefined index: fbCommentCount in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 261

    Notice: Undefined index: combineCommentCounts in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments.php on line 265

    Notice: add_option was called with an argument that is deprecated since version 2.3 with no alternative available. in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-includes/functions.php on line 2925

    Notice: Use of undefined constant ads_widget_register - assumed 'ads_widget_register' in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/quick-adsense/quick-adsense.php on line 459

    Notice: Undefined index: debug in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/themes/ClassicMag/ClassicMagPurple/includes/themetoolkit.php on line 47

    Notice: Undefined index: page in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/themes/ClassicMag/ClassicMagPurple/includes/themetoolkit.php on line 51

    Notice: get_themes is deprecated since version 3.4! Use wp_get_themes() instead. in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-includes/functions.php on line 2839

    Notice: get_settings is deprecated since version 2.1! Use get_option() instead. in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-includes/functions.php on line 2839

    Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-includes/functions.php on line 2839

    Notice: register_widget_control is deprecated since version 2.8! Use wp_register_widget_control() instead. in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-includes/functions.php on line 2839

    Notice: Undefined index: links-2 in /home/windows1/public_html/wpblog/wp-content/plugins/role-scoper/hardway/hardway-front_rs.php on line 30

  9. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    @vjpo thanks a lot for the help. This is what i found by error logging...

  10. vjpo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Notices is not so important, there are not Warnings, so no big problems with the code. Post pages are still blank. Sorry, I can't find out remotely what is wrong. Really :(

  11. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    check index.php which has code

    which index.php are you referring to?

    are you integrating WordPress in your site, as in: http://codex.wordpress.org/Integrating_WordPress_with_Your_Website

    if so, double check the path to require('./wp-blog-header.php');:

    http://codex.wordpress.org/Integrating_WordPress_with_Your_Website#Grab_the_header

  12. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    @alchymyth no it was totally a new wordpress installation in the wpblog directory

    @vjpo thanks again

  13. vasujain
    Member
    Posted 1 year ago #

    Looks like my theme is broken.. i tried another theme and the other theme is working...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.