WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[wordpress popular posts] No data so far. (37 posts)

  1. pixelmad
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for the continued support Ikki. I had my site configured correctly also i.e. WP was installed in a \blog directory and WP options were setup to point to it. I have now installed your beta and will wait to see what happens.

  2. pixelmad
    Member
    Posted 4 years ago #

    Might sound very odd but I have had to disable the beta because it was stopping me editing my posts using the HTML option. The posts edit panel opens with Visual but clicking on HTML does nothing. As soon as I disabled your plug-in HTML worked again.

  3. Truth
    Member
    Posted 4 years ago #

    Edit: The latest beta version 2.1.1 has fixed the "no data" issue. Everything is working properly on my site again. Can I suggest removing the "weekly, daily, monthly" text from the output? Thanks!

  4. Héctor Cabrera
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hey guys, sorry for not replying earlier.

    The "weekly, daily, monthly" text isn't a bug. I was doing some debugging and forgot to comment that out. Will have it fixed once I release 2.1.1 officially (today, probably).

    @pixelmad: that's weird. Will check into that later today.

  5. Héctor Cabrera
    Member
    Posted 4 years ago #

    Quick update: just released WordPress Popular Posts 2.1.1. It includes a number of fixes, so I suggest you guys update asap.

  6. pixelmad
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks for all the hard work on this Ikki. 2.1.3 solved all the problems for me, and 2.1.4 fixed the odd character issues I saw in 2.1.3.

    Thanks again.

  7. Héctor Cabrera
    Member
    Posted 4 years ago #

    You're welcome, guys! Thank you all for your continuous feedback and suggestions, I really appreciate it!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic