WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Using theme grid-a-licious, getting PHP code error (12 posts)

  1. ohguney
    Member
    Posted 4 years ago #

    he guys,

    this is i my wordpress website, im using grid a licious.. see the link: http://www.ohguney.info im talking about this error:

    Warning: explode() [function.explode]: Empty delimiter in /*removed*/public_html/wp-content/themes/grid-a-licious/index.php on line 20

    Warning: Division by zero in /*removed*/public_html/wp-content/themes/grid-a-licious/index.php on line 31

  2. jonradio
    Member
    Posted 4 years ago #

    grid-a-licious is a problem for many. Check out:
    http://wordpress.org/support/topic/366042

    You can easily find out support posts by checking here:
    http://wordpress.org/tags/grid-a-licious

  3. ohguney
    Member
    Posted 4 years ago #

    damn, i dont like the other themes.. :( i wanted to use this for my website.. but this problem should be easy to fix..

  4. jonradio
    Member
    Posted 4 years ago #

    If you don't find any "do it yourself" solutions in the list of posts I gave you, I would be looking for the theme author's own website to see if he has a support forum.

    If not, it is worth re-posting with [grid-a-licious] at the start of the subject, in the Theme support forum: http://wordpress.org/support/forum/5

  5. ohguney
    Member
    Posted 4 years ago #

    dear wordpress members,

    i think a lot of ppl that is using this theme has the same problem, so i hope we can work this problem out so everyone can make use of it..

    this is my website: http://www.ohguney.info

    im using a theme called grid a licious
    but like you can see there are 2 php errors.. im using a older version of wordpress cause the new one doesnt correctly work with this theme..

    thanks a lot!

  6. Mark / t31os
    Moderator
    Posted 4 years ago #

    Use a pastebin to post the code from the problem file(index.php) and i'll take a look.

  7. ohguney
    Member
    Posted 4 years ago #

    dear t31os_

    thanks a lot here the link to the pastebin:

    http://wordpress.pastebin.ca/1827188

    im here to answer anyquestion..

  8. Mark / t31os
    Moderator
    Posted 4 years ago #

    First error, at a guess i'd say it's because you don't have an uploads path set (got uploads setup and working yet?).

    Second error is also a result of the first, fix the first and the second will go away..

  9. ohguney
    Member
    Posted 4 years ago #

    im not sure, how do i fix this problem? i didnt make any path's but i could upload stuff.. if thats what you mean..

  10. ohguney
    Member
    Posted 4 years ago #

    LMFAO DUDE YOU ROCK!
    ITS GONE HAHA.. OMG THANKS A LOT YOU ARE SO GREAT

    I HAD TO MAKE A PATH IN OPTION DASHBOARD..

  11. Mark / t31os
    Moderator
    Posted 4 years ago #

    I take it that fixed the problem then.. :)

    Of course, note this wasn't a direct problem with the theme per say, but more over it was a result of not having an uploads path set... (although the author could/should of made the necessary checks around his code).

    I'll mark the thread resolved, and you're welcome, happy to help.. ;)

  12. willstuff
    Member
    Posted 3 years ago #

    Guys, has this issue been resolved? I recently got my wordpress set up, but I cannot get the grid-a-licious theme to work on it. If it is actually WordPress 3 that is causing the problem how do I go back to an older version, or is that not possible? Thanks, Will.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic