WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Multisite Media Upload Not showing Image (2 posts)

  1. faqeer
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using WordPress Multisite subfolder/subdirectory version, everything is working, but when i add an image through media/upload, it is not showing up, its empty image.

    for example:

    thats the link url, in media/upload, which is not working: http://www.mysite.com/recotheme/files/2012/04/image.png

    but the image has been uploaded to wp-content/blogs.dir here it is working: http://www.mysite.com/wp-content/blogs.dir/3/files/2012/04/image.png

    this is my .htaccess

    RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index.php$ - [L] uploaded files
    
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L] add a trailing slash to /wp-admin
    
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^ - [L] RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L] RewriteRule ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*.php)$ $1 [L] RewriteRule . index.php [L]

    is there something i am doing wrong.

  2. If the .htaccess really has all those wrapped lines, then that's what's wrong.

    # BEGIN WordPress
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
    
    # add a trailing slash to /wp-admin
    RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L]
    RewriteRule  ^[_0-9a-zA-Z-]+/(.*\.php)$ $1 [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    # END WordPress

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic