WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress fails to upload pictures (4 posts)

  1. rjbsec
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am trying to use WordPress to hold my photo gallery but I am getting a continuing failure when I attempt to upload my pictures. I get to the point of uploading, (or adding the external link), but when I click on 'Publish' the page fails to update and the picture is not embeded in the post. I get the following error:-

    This error (HTTP 406 Not Acceptable) means that Internet Explorer was able to receive information from the website you visited, but the information was not in a format that Internet Explorer can display.

    I have tried this now in WP 3.2.1 and WP 3.1 and both IE8 and IE9 and get the same result every time. I would be most grateful if someone could point me in the right direction to resolve this issue. TIA

  2. rjbsec
    Member
    Posted 2 years ago #

    Now trying WP 3.3 and still having the same issue - no one able to offer even an inkling of help in 5 months!!

  3. Matt B.
    Member
    Posted 2 years ago #

    I had this error a few years ago. I solved it this way :

    1. create a .htaccess file in /wp-admin/
    2. put in this code :

    <IfModule mod_security.c>
    SecFilterEngine Off
    SecFilterScanPOST Off
    </IfModule>

    It will turn off mod_security for the admin backend. You should then be able to upload your pictures.

    Source

  4. rjbsec
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you very much for the help, unfortunately I have done what you suggest but it does not resolve the problem, it still creates the error :(

    I also have Configserver installed (csf) I don't know whether this would cause an issue?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic