WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress Broken Images (5 posts)

  1. pskmaster
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was recently configuring the WangGuard plugin on our WordPress Multisite. Then I realized that WangGuard has suspended all of our legitimate multi sites. So, I deactivated the plugin. The sites are not suspended anymore, and can be visited fine. However, all the images that they had used are now "broken". Could you please tell me how I can fix this.
    We are in a very urgent situation - and I'm not sure what do to.

  2. Jonathan Dingman
    Member
    Posted 1 year ago #

    I would try updating the permalinks again, also make sure your htaccess is setup correctly.

    Check any backup files for comparison as well.

    (saying it's urgent isn't very helpful, this is a volunteer support community -- if it's really that urgent, you should hire someone)

  3. pskmaster
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmm. Luckily, I found a fix.

    For others:

    Network Admin -> Sites -> Select 'Not Spam' for each site tagged.

  4. Jose Conti
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi @pskmaster

    This is a WangGuard bug.

    We will fix it in the next hours/days.

    That only happens if you mark a user as spam in WangGuard user and the user has a different rol to subscriber.

  5. Jose Conti
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi again,

    WordPress has an issue.

    I opened a ticket about it http://core.trac.wordpress.org/ticket/20774

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic