WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress address (URI) (5 posts)

  1. Aurora
    Member
    Posted 9 years ago #

    My blog Word Press 1.5 and it is on a webserver running inside my home network.

    When I'm at home and inside my local network, I view my blog with the URL http://192.168.0.3/charl/ in my browser and in Options I have to have to type the following or my blog appears without a style sheet and the links don't work
    WordPress address (URI): http://192.168.0.3/charl/
    Blog address (URI): http://192.168.0.3/charl/

    While http://192.168.0.3/charl/ is entered in WordPress address and Blog address, no one outside my network can see the style sheet and the links don't work.

    Outside my local network, I view my blog with http://www.charl.info and WordPress address and Blog address both blank.

    My question is: is there something I can type into the WordPress address and Blog address fields that would make my blog work inside and outside my network? I've tried just typing / but it doesn't work.

    Thank you. I hope this makes sense.

  2. eridan
    Member
    Posted 9 years ago #

    You want to be able to use the domain name inside your local network as well?

  3. Aurora
    Member
    Posted 9 years ago #

    No, because I know it can't be done. The domain name is applied to the IP my network shows to the world and that IP isn't used inside the network.

    I just wish I had something I could put into the URL fields that would allow my Word Press to be readable inside and outside the network at the same time.

    I had a similar problem with the first Word Press 1.2 blog I owned, but I went through and removed / so that it would (mostly) function and look the same inside and outside the network. Word Press 1.5 is very different to 1.2 and I don't even know where to start removing / in 1.5.

  4. hulmer
    Member
    Posted 9 years ago #

    Hi, I've been experiencing the same problem - i.e. whatever Word Press URI or blog address I enter, it seems to only be accessible externally OR internally, but not both.

    Have tried leaving blank, using "localhost" to no avail. (Btw, don't try to do this - it's a headache to cleanup.)

    Aurora -> you ever get this working? Anyone else have any ideas?

  5. aurelie
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm having the same problem. Is there a way to give it mutliple server hosts or maybe load the stylesheet without the domain name in it?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.