WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress 3.0 and Nginx (9 posts)

  1. joshmac
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am on a dedicated server with Nginx 0.7.62 and Ubuntu Lucid. When I upgrade to 3.0 multisite with Buddypress, the dashboard widgets don't load. Has anyone else run into a similar issue? If so, how did you resolve it? Thanks for your help.

  2. I've got 3.0 running on nginx with BP version 1.2.4.1. The dashboard widgets loaded for me.

    I'm behind on updating BP, because I have to fix the themes on their to make sure they work with the new version. ;P But I will keep an eye out for this.

  3. joshmac
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thanks @Andrea_r. It was working on another server, but I cannot remember if I updated to the new version of Buddypress. I look forward to hearing what you find.

  4. joshmac
    Member
    Posted 4 years ago #

    @Andrea_r, when you upgraded to 3.0, did you by chance rebooted your server or had to reboot your server?

  5. Not sure, Ron did it. I can ask him tho.

  6. joshmac
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, thanks.

  7. If you edited the rewrite rules, then yeah you had to restart it.

  8. joshmac
    Member
    Posted 4 years ago #

    Ok, thanks. I will try it out and see what happens.

  9. joshmac
    Member
    Posted 4 years ago #

    @Andrea_r, I've updated again to 3.0, changed the rewrite rule, and rebooted the server twice. The dashboard widgets still don't load and when I go to a page and go back to the dashboard, some of them become missing. Do you have any other suggestions? Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic