WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Word Press email problem. (8 posts)

  1. upt1me
    Member
    Posted 9 years ago #

    I recently upgraded to 1.5 and am not recieving any email for comments and for user registrations. I've removed the $mores from functions.php and the problem persists. I am however recieving traceback spam and email notification on that traceback spam.

    The header of the notification:
    Return-path: <root@supremeserver15.com>
    Envelope-to: <Edited>
    Delivery-date: Wed, 23 Feb 2005 19:01:13 +0200
    Received: from root by supremeserver15.com with local (Exim 4.34)
    id 1D3zsv-00040i-Id
    for <edited>; Wed, 23 Feb 2005 19:01:13 +0200
    Subject: [BRiNET] Trackback: "Fall 2004"
    MIME-Version: 1.0
    From: "BRiNET" <wordpress@www.bri-net.org>
    Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
    To: <edited>
    X-Sender-uid: 15103
    Message-Id: <E1D3zsv-00040i-Id@supremeserver15.com>
    Date: Wed, 23 Feb 2005 19:01:13 +0200

    I don't use the address wordpress@bri-net.org, anywhere in the configs and I also searched the mysql database and found no instances of it.

    Also why is the email being sent by root@supremeserver15.com
    (supremeserver15 is the virtual host my site is hosted on)

  2. Go here and click the download link: http://cvs.sourceforge.net/viewcvs.py/cafelog/wordpress/wp-includes/functions.php?rev=1.270&view=auto and replace your /wp-icludes/functions.php with that file.

    As for the email addresses, they don't actually exist. The root user (system) at supemeserver15.com is sending the email which is coming from WordPress at bri-net.org.

  3. upt1me
    Member
    Posted 9 years ago #

    I got the comment notification working sorta, new posts that recieve comments I get an email, old posts made prior to upgrade to 1.5 I do not recieve email.

    I also can not seem to get user registration to work correctly. No email is sent when I register a test user or request a password of a current user. I have tried the CVS version of wp-register.php but the problem still persists.

  4. lavinya
    Member
    Posted 9 years ago #

    I Have this problem.
    ----
    X-Apparently-To: sebin_murat@yahoo.com
    X-Originating-IP: [62.178.57.9]
    Return-Path: <root@turkshell.gen.tr>
    Received: from 62.178.57.9 (EHLO turkshell.gen.tr) (62.178.57.9)

    From: root@turkshell.gen.tr

    To: sebin_murat@yahoo.com
    Subject: [Lavinya.Net Weblog] Your login information
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
    -----
    email being sent by From: root@turkshell.gen.tr and return_path informationg.
    turkshell is the virtual host my site is hosted on
    admin mail added . example: lavinya at lavinya.net
    please help.

  5. lavinya
    Member
    Posted 9 years ago #

    edited added my site adress eg : http://www.nospammm.net/blog/

  6. lavinya
    Member
    Posted 9 years ago #

    please help :(

  7. lavinya
    Member
    Posted 8 years ago #

    Valid Email header 1.5.1.3

    Registration mails weren't go to some e-mail servers or it was being junk mail in WordPress system. We fixed this problem. Please open wp-includes/pluggable-functions.php find line 64:

    "From: " . get_settings('admin_email') . "\n"

    after add following tags,

    "Reply-To: " . get_settings('admin_email') . "\n" .
    "Return-Path: " . get_settings('admin_email') . "\n" .

    it was a problem because there wasn't Return-Path .
    that's oke :)

  8. steganos
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thanks for all share.
    http://www.vision-media.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.